20+
Leeftijd
25 t/m 29 sept
Reisdatum

Tijdens deze reis gaan we op Safari in Brabant. Hier kom je oog in oog te staan met hyena’s, neushoorns en chimpansees, een spannend avontuur! Jachtluipaarden sluipen door het gras, giraffen komen nieuwsgierig kijken en zebra’s tonen hun prachtige strepen. Ga mee met Beestachtig Brabant!

We verblijven in een vakantiehuis dichtbij Safaripark De Beekse Bergen. Terwijl wij genieten van een heerlijke maaltijd, rollen de sterke verhalen over allerlei dieren over tafel. ’s Avonds op het terras verzinnen we zoveel mogelijk liedjes waarin dieren voorkomen. En als het donker wordt, gaan we met de kippen op stok.

Bij De Beekse Bergen kun je met de auto, een bus, de boot of wandelend op safari gaan. Teveel voor één dag, daarom bezoeken wij dit park twee keer. En op de andere dagen? Dan gaan we samen ontbijten, onze lunch klaarmaken om daarna weer op pad te gaan. In De Biesbosch stappen we in de boot om te gaan speuren naar sporen van de bever. Of ga je liever voor sprookjes en achtbanen, dan is ook een dagje naar de Efteling één van de mogelijkheden. Rustig stilzitten is er tijdens deze reis niet bij, wij gaan volop en misschien wel op de kop genieten van Beestachtig Brabant.

Deze reis is geschikt voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking. Er zijn twee plaatsen beschikbaar voor deelnemers die buitenshuis gebruik maken van een rolstoel of rollator. In het huis zijn er twee slaapkamers op de begane grond. De reisbegeleiders kunnen je helpen met douchen als dit nodig is.

INCLUSIEF
Vervoer ter plaatse Verblijf in het vakantiehuis
Overnachting in 2-persoonskamers Maaltijden
Toegang tot Safaripark Begeleidingskosten € 250,-
EXCLUSIEF
Boekingskosten € 23,-
Vervoer naar het vakantiehuis v.v.
Bedlinnen € 8,50
Badlinnen € 5,-
Overige excursies € 50,- p.p.
Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Reisnummer76.31
Rolstoelen2