20+
Leeftijd
22 t/m 29 dec 2017
Reisdatum
4
Begeleiding

Glooiende heuvels, een schitterende sterrenhemel en misschien wel sneeuw! Zuid-Limburg is een perfecte omgeving voor een kerstvakantie met sterren.

Aan de oever van de kabbelende Gulp, ligt voormalig hotel “de Gouden Horizon”. Het meest opvallend aan dit vakantiehuis is het adembenemende uitzicht over de heuvels vanuit onze woonkamer. Het groene of misschien door de sneeuw witte dal, verkleurd door de opkomende of ondergaande zon. Als de zon eenmaal onder is kun je in het woongedeelte genieten van de open haard. Op de begane grond zijn een aantal slaapkamers, de overige kamers op de eerste en tweede verdieping zijn bereikbaar met de trap of met de lift. Er is een grote keuken aanwezig, met veel werkruimte waar jullie samen het kerstdiner kunnen bereiden.

Ons vakantiehuis ligt dichtbij België, je wandelt zo de grens over. Als we ons warm aankleden kunnen we een winterwandeling maken. Je hoeft niet ver te wandelen voor een mooi uitzicht. Echt opwarmen kun je na de wandeling bij het haardvuur in ons vakantiehuis.

Valkenburg wordt omgetoverd tot een heuse kerststad. Hier kunnen we gaan shoppen bij de kerstmarkt. Of we bekijken de schitterende “Christmas Parade”, waarbij verlichte praalwagens een tocht door de stad maken. Ook Maastricht is een bezoekje waard. Op het plein in het midden van de stad, vind je in deze tijd een schaatsbaan, een reuzenrad en een draaimolen. Aan de rand van het plein staat een grote kerststal. Hier wordt het verhaal van de geboorte van Jezus verteld en nagespeeld. Op de avond voor kerst bezoeken we samen een kerstnachtdienst.

Een lange winteravond is zo gevuld met allerlei activiteiten. Als je het leuk vindt, mag je meehelpen met het koken van de maaltijden. Op eerste kerstdag maken we er een echt sterrendiner van, met een mooi gedekte tafel en kerstversiering. Een prachtig vakantiehuis, een knapperend haardvuur en samen ‘Ere zij God’ zingen? Dit wordt een kerstvakantie die je niet snel zult vergeten!

INCLUSIEF
Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse Verblijf in het vakantiehuis
Overnachting in 2- en 3-persoonskamers Maaltijden
Begeleidingskosten € 400,-
EXCLUSIEF
Boekingskosten € 23,-
Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
Bedlinnen € 9,50
Toeslag 1-persoonskamer €69,-
Overige excursies € 70,- p.p.
Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Aantal dagen8
Rolstoelen4
Reisnummer76.32
LandBelgië

Bezorg mensen met een beperking een onvergetelijke vakantie

De deelnemers van ADIOS Reizen kunnen (net) niet zelfstandig op reis. Zij hebben jou als reisbegeleider nodig om een onvergetelijke vakantie te beleven! Vind jij het leuk om mee te gaan? Lees dan hier meer over ADIOS Reizen en wat het betekent om reisbegeleider te zijn.

Aanmelden als reisbegeleider of nog vragen? Vul het onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!