20+
Leeftijd
22 t/m 29 dec 2017
Reisdatum

De naam van het stadje Winterberg doet ons wegdromen naar besneeuwde landschappen. Sleetje rijden, van de berg af glijden en met grote stappen door de sneeuw banjeren. Een witte Kerst, wie wil dat nu niet? Als het buiten koud is kunnen we het binnen warm en gezellig maken. Laat je feestelijk verrassen in deze kerstweek!

We verblijven in verschillende appartementen binnen een groot vakantiehuis. Er is een grote woonkamer waar we samen kunnen verblijven. Er zijn voldoende slaapkamers en badkamers voor iedereen in het hele huis.
Samen versieren we het vakantiehuis met onze meegebrachte kerstspullen. Als het ’s avonds donker wordt doen we de lampjes aan. De geur van een zelfgemaakt kerstmaal verspreidt zich door het huis. Dat wordt een gezellig diner in winterse sferen!

Met het koude weer is het fijn om lekker binnen te blijven en spelletjes te spelen in ons knusse huis. Maar we trekken er ook op uit, vergeet daarom niet je dikke jas, warme sjaal en stevige schoenen mee te nemen! Dan maken we samen een wandeling. Overal om ons heen zien en ruiken we de dennenbomen. Als je wilt, kun je mooie dennenappels verzamelen. In de heuvels komen de skiërs van de piste naar beneden. Het beste uitzicht heb je vanaf de lange brug boven het dal. Wie durft er met een speciale slee van rodelbaan naar beneden te roetsjen?

Een bezoek aan het stadje Winterberg mag zeker niet ontbreken. De etalages van de winkels zijn prachtig verlicht en op het plein staat een grote kerstboom. Er is een kerstmarkt waar je souvenirs kunt kopen en warme chocolademelk kunt drinken, mét slagroom natuurlijk.

Eenmaal weer thuis warmen we ons bij de kachel en luisteren we naar het Kerstverhaal. De geboorte van Jezus, en zijn komst naar de aarde staat centraal in deze week. Dit wordt een hartverwarmende Kerstreis!

INCLUSIEF
Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse Verblijf in het vakantiehuis
Overnachting in 2- en 3-persoonskamers Maaltijden
Bedlinnen & Badlinnen Begeleidingskosten € 300,-
EXCLUSIEF
Boekingskosten € 23,-
Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
Toeslag 1-pers. kamer € 99,-
Excursies € 80,- p.p.
Reis- en/of annuleringsverzekering
Buitensportverzekering

Extra informatie

Reisnummer76.33
Rolstoelen4