vanaf 18
Leeftijd
13 t/m 20 juli
Reisdatum
46.13
Reisnummer

Ga je mee naar het land van pizza en écht Italiaans ijs? We vliegen naar het zuiden van Italië waar we verblijven in een vakantiehuis met weids uitzicht over de omgeving. Het kan hier lekker warm worden in de zomer, gelukkig hebben we een eigen zwembad of we rijden naar het strand voor verkoeling. Zowel cultuur als natuur is hier beide te vinden. Dit wordt een afwisselende vakantie!

Ons vakantiehuis staat bovenop een heuvel, waardoor we een grandioos uitzicht hebben over de Sele vallei en de kust. Naast ons huis staat een privé zwembad omringd met ligbedden en palmbomen.

Overdag vermaken we ons in de prachtige omgeving. Niet ver van ons huis ligt de historische plaats Paestum, dat enkele van de best bewaarde Griekse tempels buiten Griekenland herbergt. Nadat we deze bijzondere plek bewonderd hebben hoeven we maar 5 minuten te rijden naar het strand. Hier in aan de Amalfi-kust in Zuid-Italië hebben ze prachtige gouden zandstranden met kristalhelder water.
De havenstad Salerno, met gekleurde huizen tegen de heuvels aan, is een verborgen parel aan de Italiaanse kust. Hier ervaar je nog de authentieke sfeer van Italië, met schattige straatjes en alleen maar vriendelijke mensen. Een échte Italiaanse pizza mag natuurlijk niet ontbreken deze vakantie, buon appetito!

inclusief: Verblijf in de accommodatie
Bad- en bedlinnen
Retourvlucht en 1 stuks ruimbagage
Vervoer ter plaatse
Maaltijden
Begeleidingskosten €624,-
exclusief: Reserveringskosten €30,-
Vervoer van huis naar het vliegveld v.v.
Toeslag 1-persoonskamer €239,- (niet meer beschikbaar)

Excursies €100,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Handjes2
ActiefIedere dag een excursie
Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Aantal dagen8
LandItalië

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Zelfstandig zijn in zelfzorg
Dagelijks een excursies willen maken, waarbij je een halve dag kan wandelen zonder hulpmiddelen (met pauzes)
Kunnen zwemmen

Capaccio

Italië Amalfi Kust
Algemeen Deelnemer Zwemmen
Italië Accomodatie
Italië Deelnemers groepsfoto