40 jaar en ouder
Leeftijd
23 t/m 30 aug
Reisdatum
96.32
Reisnummer

DE MOEZEL SLINGERT ALS EEN GLINSTEREND LINT DOOR HET LANDSCHAP. DEZE RIVIER IS OMGEVEN DOOR GROENE EN GLOOIENDE HEUVELS MET HEEL VEEL WIJNGAARDEN, SOMS STEILE HELLINGEN EN GEZELLIGE DORPJES. EEN PRACHTIGE PLEK VOOR EEN HEERLIJKE VAKANTIE!

We verblijven in Senheim in een mooi vakantiehuis. De woning is zo gebouwd en ingericht dat de woonkamer, de keuken en een slaapkamer op de eerste verdieping zijn. Hier hebben we ook een heerlijk groot terras. De overige slaapkamers vinden we op de andere twee verdiepingen. Wanneer we rondom het dorp wandelen, hebben we uitzicht op de kerk, de camping en de jachthaven.

Het klimaat in het Moezel dal is bijzonder aangenaam en daardoor heel geschikt voor de druivenoogst. Van dit klimaat kunnen wij gaan genieten! Stap maar aan boord van een van de rondvaartboten. Vanaf het buitendek heb je een prachtig uitzicht op wijngaarden, imposante burchten en kleine dorpjes. Je kijkt je ogen uit!

Bij Cochem waakt de burcht over het charmante wijnstadje. Hier wandelen we via nauwe, slingerende steegjes naar het altijd gezellige marktplein. Op een van de terrasjes laten we alle indrukken op ons inwerken.

Om ons de berg op te brengen, kunnen we gebruik maken van een stoeltjeslift. Op de Moezelhoogtepaden maken we een wandeling en kijken uit op de rivier ver beneden ons. Zo beleven we het Moezel-dal van alle kanten.

INCLUSIEF
Vervoer vanaf opstapplaats + ter plaatse Verblijf in het vakantiehuis
Overnachting in 3-persoonskamers Maaltijden
Bedlinnen Handdoeken
Begeleidingskosten €360,-
EXCLUSIEF  Boekingskosten € 23,-
 Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
 Toeslag 1-persoonskamer € 79,-
 Excursies € 80,-
 Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Handjes3
Aantal dagen8
LandDuitsland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

 Een actief reisprogramma willen
 Zonder hulp(middel) een wandeling kunnen maken
 Evt. toezicht bij de ADL-verzorging nodig hebben