18 tot 40
Leeftijd
21 t/m 28 juli
Reisdatum
36.14
Reisnummer

De prachtige omgeving van de Ardennen nodigt je uit voor een actieve vakantie. In de omgeving van ons vakantiehuis zijn verschillende wandelroutes uitgezet. Misschien doen we wel een kajaktocht op een meer in de buurt. Natuurlijk bezoeken we ook een gezellig dorpje en genieten we van een kopje koffie op een terras. Op deze reis zijn we overdag lekker actief in de buitenlucht en relaxen we ’s avonds in en om ons vakantiehuis.

We verblijven in een luxe vakantievilla in de buurt van het plaatsje Rochehaut. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer. De villa is rustig gelegen boven op een bergrug, en heeft een prachtig panoramisch uitzicht op het dorp van Rochehaut en de vallei van de rivier de Semois.  In ons vakantiehuis kunnen we heerlijk relaxen en gezellig een potje tafelvoetbal spelen.

In de omgeving van Rochehaut valt genoeg te beleven. Zo kunnen we een dierenpark of een museum bezoeken, of sportief erop uit. Er zijn namelijk volop mogelijkheden voor een wandel- of kajaktocht. Wat dacht je van een frisse duik in een meer? In de omgeving kunnen we een gezellig dorpje gaan bezoeken of zelfs een uitstapje doen over de grens. Ons vakantiehuis ligt namelijk vlakbij de grens met Frankrijk. Dit wordt een actieve en afwisselende vakantie!

Bij de prijs inbegrepen: Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse
Verblijf in vakantiehuis
Maaltijden
Bedlinnen
Begeleidingskosten €384,-
Niet bij de prijs inbegrepen: Reserveringskosten €28,-
Vervoer van huis naar de opstapplek v.v.
Excursies €100,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Handjes2
Aantal dagen8
LandBelgië

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Zich zelfstandig kunnen wassen en aankleden
Toezicht nodig hebben bij het innemen van medicijnen
Houden van een actieve vakantie

Gehandicapten reizen 2023 Ardennen 7
Gehandicapten reizen 2023 Ardennen 6
Beausejour2
Gehandicapten reizen 2023 Ardennen