40 jaar en ouder
Leeftijd
12 t/m 19 jul
Reisdatum
96.06
Reisnummer

DE BELGISCHE ARDENNEN IS AL JAREN EEN FAVORIETE VAKANTIEBESTEMMING. OP ENKELE UREN RIJDEN VANAF UTRECHT VIND JE HEUVELS EN UITGESTREKTE BOSSEN. EEN OMGEVING DIE VRAAGT OM PURE ONTSPANNING EN EEN RELAXTE VAKANTIE. DAT KUN JE VINDEN BIJ ARDENNEN DE LUXE.

We hebben een nieuw vakantieverblijf gevonden dat in het natuurpark De Hoge Venen ligt. Vanaf ons terras hebben we een prachtig uitzicht op de beboste vallei. Hier vind je alle rust en ruimte. In het huis hebben we een sauna en stoombad tot onze beschikking. Hier geniet je van een compleet verzorgde vakantie.

Op loopafstand van het huis ligt het meer Robertville. In de schaduw van de bomen of met je voeten in het water genieten we van voorbijgaande surfers en zeilers. Of stap zelf op de waterfiets en laat je meenemen over het water. Vanaf het water heb je een heel ander zicht op de omgeving, misschien zie je de burcht van Reinhardstein wel. Dit is een gerestaureerd kasteel uit de veertiende eeuw.
Dwalend tussen de wandtapijten en wapenuitrustingen waan je je een ridder uit lang vervlogen tijden.

Er zijn ook veel leuke dorpen en steden in de omgeving. In Spa staat de fabriek waar de bekende blauwe fles met bronwater vandaan komt. Hier kun je met een lift de berg op om over de stad uit te kijken. De Duitse stad Monschau is een goede plaats om souvenirs te kopen. Uitgerust en met een koffer vol herinneringen vertrek je daarna weer naar huis.

INCLUSIEF
Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse Verblijf in het vakantiehuis
Overnachting in 2-persoonskamers Bedlinnen
Maaltijden Begeleidingskosten €300,-
EXCLUSIEF  

 Boekingskosten € 23,-
Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
Excursies € 80,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Aantal dagen8
LandBelgië
Handjes3

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

 Willen genieten van een rustige vakantie
Een korte wandeling kunnen maken
Evt. toezicht of ondersteuning bij de ADL-verzorging nodig hebben
Evt. verpleegkundige hulp nodig hebben