vanaf 40
Leeftijd
29 jul t/m 5 aug
Reisdatum
26.29
Reisnummer

De Belgische Ardennen is al jaren een favoriete vakantiebestemming. Op enkele uren rijden vanaf Utrecht vind je heuvels en uitgestrekte bossen. Een omgeving die vraagt om pure ontspanning en een relaxte vakantie. Midden tussen het groen kom je helemaal tot rust. Dat kun je vinden bij Ardennen de Luxe.

Ons vakantieverblijf is gelegen in het natuurpark De Hoge Venen. Vanaf ons terras hebben we een prachtig uitzicht op de beboste vallei. Hier vind je rust en alle ruimte. In het huis hebben we een sauna tot onze beschikking, om je helemaal te laten ontspannen. Hier geniet je van een compleet verzorgde vakantie.

In de buurt ligt het meer van Robertville. In de schaduw van de bomen of met je voeten in het water genieten we van voorbijgaande surfers en zeilers. Of stap zelf op de waterfiets en laat je meenemen over het water. Vanaf het meer heb je een heel ander zich op de omgeving, misschien zie je de burcht van Reinhardstein wel. Dit is een gerestaureerd kasteel uit de 14de eeuw. Dwalend tussen de wandtapijten en wapenuitrustingen waan je je een ridder uit lang vervlogen tijden.

Er zijn ook leuke dorpjes in de omgeving. Misschien doen we wel een uitsapje over de grens. De Duitse stad Monschau is een goede plaats om souvenirs te kopen. Uitgerust, met cadeautjes en mooie herinneringen vertrek je daarna weer naar huis.

Bij de prijs inbegrepen: Vervoer ter plaatse
Verblijf in het vakantiehuis
Overnachting in 2-persoonskamers
Bedlinnen
Maaltijden
Begeleidingskosten €396,-
Niet bij de prijs inbegrepen: Reserveringskosten €28,-
Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
Toeslag 1-persoons kamer € 229,-
Excursies €90,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 2 of 3 deelnemers
Handjes4
Aantal dagen8
LandBelgië

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Hulp en overname bij de zelfzorg nodig hebben
Basis verpleegkundige zorg nodig hebben
Gebruik maken van een rolstoel of rollator

Adios Reizen voor mensen met een beperking 305