18 tot 40
Leeftijd
3 t/m 10 aug
Reisdatum
46.36
Reisnummer

Dit vakantiehuis is bijzonder, we verblijven namelijk in een kasteel! In de buurt staan nog meer kastelen en veel pittoreske dorpjes die we kunnen bezoeken. Maar deze streek genaamd Corrèze staat ook bekend om de mooie natuur. We kunnen kanoën op de rivier Dordogne of een wandeling maken naar een waterval. Na onze uitstapjes plonzen we lekker in ons eigen zwembad bij het kasteel, genieten!

Bienvenue au château! Oftewel: Welkom in het kasteel. Hier gaan we een prachtige week beleven. In de schaduw van de grote bomen kan je genieten van het uitzicht over het platteland of neem een duik in het zwembad. Er is alle ruimte om samen jeu-de-boules of badminton te spelen. In ons huis heeft elke slaapkamer heeft een ander behangetje, een kleurrijk kasteel!

We trekken er dagelijks op uit om de omgeving te verkennen. Met een kwartier rijden zijn we bij de rivier Dordogne, een populaire plek om te kanoën. Rondom de rivier is het prachtig groen en onderweg kom je pittoreske dorpjes tegen. Of we dalen af naar 100 meter onder de grond in een grot. Daar kunnen we doorheen wandelen én varen, een bijzondere ervaring! We kunnen ook juist een hoogtepunt in de omgeving opzoeken: het kasteel van Turenne. Het ligt strategisch boven op een heuvel, waardoor je heel ver kan kijken. Ga jij mee op avontuur in Frankrijk?

inclusief: Verblijf in de accommodatie
Bad- en bedlinnen
Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse
Maaltijden
Begeleidingskosten €648,-
exclusief: Reserveringskosten €30,-
Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
Toeslag 1-persoonskamer €239,- (optioneel)
Excursies €100,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Handjes2
ActiefIedere dag een excursie
Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Aantal dagen8
LandFrankrijk

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Zelfstandig zijn in zelfzorg
Dagelijks een excursies willen maken, waarbij je een halve dag kan wandelen zonder hulpmiddelen (met pauzes)
Kunnen zwemmen

Algemeen Kanoën
Frankrijk Dordogne Deelnemers water
Frankrijk Deelnemer zwemmen
Frankrijk Corèzze Band