20+
Leeftijd
27 juli t/m 3 aug
Reisdatum
2
Begeleiding

Hoge bergen, uitgestrekte bossen en koele meren: de Noorse natuur is wonderlijk mooi. Kronkelende weggetjes voeren over verstilde vlaktes en langs klaterende watervallen. Houd je van wandelen? Dan wordt dit jouw avontuur! Want in Noorwegen geniet je van elke stap.

Vanaf de veranda van onze vakantiewoning kijken we uit over een prachtig dal, omringd door indrukwekkende bergtoppen. Het huis is gemaakt van hout en geschilderd in een typisch Noorse rode kleur. Er zijn slaapkamers voor twee of drie personen en er zijn meerdere badkamers. In de keuken koken we samen onze maaltijden.

Noorwegen is een land voor avonturiers. Rondom het dorpje Hemsedal tel je wel twintig bergtoppen! Die kun je allemaal beklimmen, al lukt dat natuurlijk niet in één week. Bovendien is er nog veel meer te doen. We kunnen een staafkerk bezoeken. Deze is helemaal gebouwd van hout. Van binnen is de kerk prachtig versierd met kleurrijke schilderingen. Ook kunnen we een kijkje nemen op een Noorse boerderij. Misschien mag je wel een stukje ‘brunost’ proeven. Dat is een soort geitenkaas die al honderden jaren op dezelfde manier wordt gemaakt.

Tijdens onze reis gaan we vaak op pad om van de natuur te genieten. We wandelen over weiden, langs rotsen en door het bos. Onderweg kiezen we een mooi plekje uit om te picknicken en van het uitzicht te genieten.

INCLUSIEF
Vliegticket Vervoer ter plaatse
Verblijf in vakantiehuis Overnachting in 2-persoonskamers
Maaltijden Begeleidingskosten € 480,-
EXCLUSIEF Boekingskosten € 23,-

Vervoer van huis naar de luchthaven v.v.

Bedlinnen en 1 handdoek € 14,-

Excursies € 90,-

Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Aantal dagen8
LandNoorwegen
Reisnummer86.15

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Zonder hulp(middel) een bergwandeling kunnen maken
Evt. toezicht bij de ADL nodig hebben
Geen verpleegkundige hulp nodig hebben
Veel willen zien en ondernemen
Lange dagen kunnen reizen, bijv. met het vliegtuig