20+
Leeftijd
19 t/m 26 jul
Reisdatum
96.13
Reisnummer

OM HET ULTIEME VAKANTIEGEVOEL TE BELEVEN, HOEF JE HELEMAAL NIET VER VAN HUIS. NA EEN PAAR UUR RIJDEN ZIJN WE AL IN LUXEMBURG: EEN KLEIN LAND MET PRACHTIGE KASTELEN, LEUKE DORPJES EN SLINGERENDE RIVIEREN. DE IDEALE PLEK VOOR EEN ACTIEVE KAMPEERVAKANTIE.

In een mooi dal tussen groene heuvels ligt de camping waar we onze tenten opzetten. ’s Ochtends word je wakker met de geur van het gras en de zang van vogels. Vlak langs de camping stroomt het riviertje de Sûre. Heerlijk om in te zwemmen, of om met een kano stroomafwaarts te varen. We gaan hier volop te genieten van het campingleven.

De omgeving biedt nog veel meer moois. Het Mullerthal wordt vaak ‘Klein Zwitserland’ genoemd, omdat het landschap aan Zwitserland doet denken. Overal kom je ruige rotsformaties tegen. Je zult je verwonderen over de opmerkelijke vormen. We maken avontuurlijke wandelingen door smalle rotsspleten, over uitgehakte trappen en langs watervallen.

Dat Luxemburg vroeger al erg rijk was, zie je aan de vele kastelen. Vlakbij Dillingen ligt de middeleeuwse kasteelruïne Beaufort, wat “mooie vesting” betekent. Nóg mooier en groter is het kasteel Vianden. Omdat deze burcht op een berg ligt, heb je er een prachtig uitzicht over de wijde omgeving. De grootste stad is Luxemburg, waar we kunnen winkelen of even blijven hangen in een van de parken. In de binnenstad vind je moderne architectuur, maar ook eeuwenoude verdedigingswerken.

Na deze reis weet je het zeker: Luxemburg is dé plek voor het verzamelen van de mooiste vakantieherinneringen.

INCLUSIEF
 Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse Verblijf op een camping
Overnachting in een 2-persoonstent Maaltijden
Begeleidingskosten €300,-
EXCLUSIEF  

 Boekingskosten € 23,-
 Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
 Toeslag 1-persoonstent € 84,-
 Excursies € 80,-
 Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Handjes2
Aantal dagen8
LandLuxemburg

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

 Houden van kamperen en het buitenleven
 Een redelijke bergwandeling kunnen maken
 ADL-zelfstandig zijn
 Geen verpleegkundige hulp nodig hebben