vanaf 18
Leeftijd
22 t/m 29 juli
Reisdatum
26.19
Reisnummer

De prachtige omgeving van de Ardennen nodigt je uit voor een actieve vakantie. In de omgeving van ons vakantiehuis zijn verschillende wandelroutes uitgezet of misschien kunnen we wel een kajaktocht doen op een meer in de buurt. Natuurlijk bezoeken we ook een gezellig dorpje en genieten we van een kopje koffie met een lekkere Bastogne-koek. Na een dag erop uit gaan we thuis heerlijk relaxen.

We verblijven in een verbouwde boerderij in de buurt van de stad Bastogne. Vanaf ons terras hebben we een weids uitzicht over de omliggende landerijen. Een plek om even tot rust te komen nadat we erop uit zijn geweest. In de boerderij kunnen we heerlijk relaxen in de sauna of gezellig een potje tafelvoetbal spelen.

De omgeving heeft een rijke geschiedenis, maar de meeste mensen kennen deze regio door de Tweede Wereldoorlog. Hier heeft de slag om de Ardennen plaatsgevonden. Daarom kun je hier en daar ook oorlogsmonumenten tegenkomen. In het land van Bastogne bevinden zich verschillende natuurgebieden, waaronder het ‘Natuurpark van de 2 Ourthes’ en het ‘Bos van Anlier’. Hier kun je heerlijke wandelingen maken.

In de omgeving kunnen we een gezellig dorpje gaan bezoeken of zelfs een uitstapje doen over de grens. Ons vakantiehuis ligt namelijk vlakbij de grens met Luxemburg. Dit wordt een actieve en afwisselende vakantie!

Bij de prijs inbegrepen: Vervoer ter plaatse
Verblijf in het vakantiehuis
Overnachting in 2-persoonskamers
Bedlinnen
Maaltijden
Begeleidingskosten €300,-
Niet bij de prijs inbegrepen: Reserveringskosten €28,-
Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
Excursies €90,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 2 of 3 deelnemers
Handjes3
Aantal dagen8
LandBelgië

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Zich zelfstandig kunnen wassen en aankleden
Toezicht nodig hebben bij het innemen van medicijn(en)
Houden van een actieve vakantie

Adios Reizen voor mensen met een beperking 3