18 tot 40
Leeftijd
22 t/m 29 juli
Reisdatum
26.19
Reisnummer

De prachtige omgeving van de Ardennen nodigt je uit voor een actieve vakantie. In de omgeving van ons vakantiehuis zijn verschillende wandelroutes uitgezet of misschien kunnen we wel een kajaktocht doen op een meer in de buurt. Natuurlijk bezoeken we ook een gezellig dorpje en genieten we van een kopje koffie op een terras. Na een dag erop uit gaan we thuis heerlijk relaxen.

We verblijven in een luxe vakantievilla in de buurt van Rochehaut. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer. De villa is rustig gelegen boven op een bergrug, en heeft een prachtig panoramisch uitzicht op het dorp van Rochehaut en de vallei van de Semois.  In ons vakantiehuis kunnen we heerlijk relaxen en gezellig een potje tafelvoetbal spelen.

Bij Rochehaut is er genoeg te beleven. Zo kunnen we naar het Landbouwmuseum of een dierenpark of sportief erop uit. Er zijn namelijk volop mogelijkheden voor een wandel- of kajaktocht. In de omgeving kunnen we een gezellig dorpje gaan bezoeken of zelfs een uitstapje doen over de grens. Ons vakantiehuis ligt namelijk vlakbij de grens met Frankrijk. Dit wordt een actieve en afwisselende vakantie!

Er is nog plek voor één man. 

Bij de prijs inbegrepen: Vervoer ter plaatse
Verblijf in het vakantiehuis
Overnachting in 2-persoonskamers
Bedlinnen
Maaltijden
Begeleidingskosten €300,-
Niet bij de prijs inbegrepen: Reserveringskosten €28,-
Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
Excursies €90,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 2 of 3 deelnemers
Handjes3
Aantal dagen8
LandBelgië

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Zich zelfstandig kunnen wassen en aankleden
Toezicht nodig hebben bij het innemen van medicijn(en)
Houden van een actieve vakantie

Adios Reizen voor mensen met een beperking 3