50 jaar en ouder
Leeftijd
27 juli t/m 3 aug
Reisdatum
4
Begeleiding

De Belgische Ardennen is een favoriete vakantiebestemming. Op enkele uren rijden vanuit Nederland, vind je heuvels en uitgestrekte bossen van waaruit af en toe een burcht verrijst. Een reis voor jonkvrouwen en kasteelheren, maar ook voor boeren, burgers en buitenlui. Jij bent bijzonder welkom!  

Ons mooie vakantiehuis ligt in België, vlakbij de Duitse grens. De woonkamer biedt veel ruimte om gezellig bij elkaar te zitten. De slaapkamers zijn veelal op de begane grond. Na een actieve dag kun je ontspannen in het bubbelbad, of relaxen in de sauna. Dit is Ardennen de luxe!

Bij een wandeling door het moerasgebied, hoef jij niet bang te zijn voor natte voeten, want je loopt over houten vlonders. In het wildpark zie je reeën, wilde zwijnen en zelfs beren die hier worden beschermd, gevoed en verzorgd. Voor een dagje vertier kunnen we een bezoek brengen aan pretpark Plopsa Coo. Daar ben je op de kermis, de kinderboerderij en in de speeltuin tegelijk.

Er zijn ook veel leuke dorpen en steden in de omgeving. In Spa staat de fabriek waar de bekende blauwe fles met bronwater vandaan komt. Hier kan je met een lift de berg op, om over de stad uit te kijken. De Duitse stad Monschau is een goede plaats om souvenirs te kopen. Uitgerust, met cadeautjes en mooie herinneringen vertrek je daarna weer naar huis.

 

INCLUSIEF
Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse Overnachting in 2-persoonskamers
Verblijf in het vakantiehuis Maaltijden
Begeleidingskosten € 420,-
EXCLUSIEF Boekingskosten € 23,-
Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
Toeslag 1-persoonskamer € 89,-
Bedlinnen € 10,-
Excursies € 80,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Aantal dagen8
LandBelgië
Reisnummer86.14
Rolstoelen2

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Een redelijke wandeling van 1 uur kunnen maken

Binnen- en/of buitenshuis eventueel een rolstoel nodig hebben

Evt. toezicht of ondersteuning bij de ADL-verzorging nodig hebben

Evt. verpleegkundige hulp nodig hebben