vanaf 18
Leeftijd
20 t/m 27 dec
Reisdatum
16.46
Reisnummer

Ga jij met ons mee over de grens? Tijdens deze reis verblijven we in een vakantiehuis vlak bij het Drielandenpunt. In ieder stadje in de buurt is alles sfeervol verlicht. Ons huis ligt op een heuvel en is omgeven door een oude appel- en perenboomgaard. Als het hier gaat sneeuwen, wordt het écht sprookjesachtig. De perfecte omgeving voor een sfeervolle kerstvakantie.

De oude boerderij is volledig verbouwd tot een luxe groepsaccommodatie. Vanuit de woonkamer hebben we een prachtig uitzicht. Het huis heeft een grote open keuken, met alles wat nodig is voor het bereiden van een heerlijk feestmaal. Als je het leuk vindt, mag je meehelpen met het klaarmaken van de gerechten. Netjes gekleed en bij een versierde tafel schuift iedereen aan om samen te genieten van een heus kerstdiner.

Als we ons warm aankleden, kunnen we een wandeling maken. Even een frisse neus halen en genieten van de omgeving. Na de wandeling warmen we onze handen aan een heerlijke kop warme chocolademelk. Bij het haardvuur luisteren we naar het verhaal uit de Bijbel over de geboorte van Jezus in een stal in Bethlehem.

Valkenburg is een gezellig stadje in de buurt, met lichtjes in de bomen en mooi aangeklede winkelstraten. Hier kunnen we onze souvenirs inkopen. Met al deze activiteiten wordt dit een kerstvakantie die je niet snel zult vergeten!

Bij de prijs inbegrepen: Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse
Verblijf in het vakantiehuis
Overnachting in 2-persoonskamers
Bedlinnen
Maaltijden
Begeleidingskosten €456,-
Niet bij de prijs inbegrepen: Boekingskosten € 28,-
Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
Handdoeken €4,-
Toeslag 1-persoonskamer €149,-
Excursies € 70,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 2 of 3 deelnemers
Handjes4
Aantal dagen8
LandBelgië

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Hulp en overname bij de zelfzorg nodig hebben
Hulp nodig hebben bij het aanreiken/toedienen van medicijnen
Gebruik maken van een rollator of rolstoel