18 tot 40
Leeftijd
9 t/m 16 aug
Reisdatum
46.40
Reisnummer

Hier in Noord-Italië staat ons vakantiehuis in de Maritieme Alpen. In dit berggebied bij de grens met Frankrijk kan je wandelen en onderweg genieten van prachtige uitzichten. We kunnen ook één van de kleine dorpjes in de buurt bezoeken. Als we een uur rijden komen we bij de kust waar de huizen alle kleuren van de regenboog hebben. Ga je mee deze unieke regio van Italië ontdekken?

De hoogste berg van de Maritieme Alpen is meer dan 3000 meter hoog! Ons verblijf ligt daar een stukje vandaan, op 1100 meter hoogte. Vroeger was het een boerderij, maar het is nu geheel gerenoveerd tot gezellig vakantiehuis. We vermaken ons met tafelvoetbal, in de grote tuin of bij het zwembad.

We wisselen deze reis de dagen af met uitstapjes en relaxen. Deze omgeving vraagt om een wandeling, gegarandeerd een mooi uitzicht! Richting de kust omschrijven ze deze streek ook wel als de bloemenrivièra. De kust is een afwisseling van de mooiste natuur met bloemen en schilderachtige kustplaatsjes. Één van die plaatsen is Cervo, waar we na een stadswandeling op zoek gaan naar het lekkerste ijsje. Laten we onze zwemkleding meenemen, want wie weet komen we onderweg een leuk strand tegen om lekker te zwemmen! Samen koken we een lekker maaltijd en dineren in de tuin. Misschien kunnen we een pizza-avond organiseren, want pizza hoort toch wel echt bij italië, buon appetito!

inclusief: Verblijf in de accommodatie
Bad- en bedlinnen
Retourvlucht en 1 stuks ruimbagage
Vervoer ter plaatse
Maaltijden
Begeleidingskosten €600,-
exclusief: Reserveringskosten €30,-
Vervoer van huis naar het vliegveld v.v.
Toeslag 1-persoonskamer €179.- (optioneel)
Excursies €100,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Handjes3
RelaxedEen afwisseling tussen excursies en ontspannen
Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Aantal dagen8
LandItalië

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Toezicht of lichte ondersteuning nodig hebben bij zelfzorg
Een afwisseling willen hebben tussen excursies en ontspannen, waarbij je maximaal 1 uur kan wandelen zonder hulpmiddelen (met pauzes)
Kunnen zwemmen

Italië Dorpje aan strand
Algemeen Deelnemer in zwembad
Italië Haven
Italië Deelnemers bij kerk
Italië Azurekust
Bergachtig Italie foto 1
Bergachtig Italie foto 2
Bergachtig Italie foto 3
Bergachtig Italie foto 4