18 tot 40
Leeftijd
7 t/m 14 jul
Reisdatum
36.06
Reisnummer

Omgeven door wijngaarden, langs steile hellingen en stoere burchten slingert de Moezel zich door het landschap. Er varen veel witte rondvaartboten op de rivier. Tijdens deze reis stappen wij zeker ergens aan boord. Of we maken een heerlijke wandeling over de één van de vele wandelpaden. De omgeving van Cochem is een prachtige plek voor een heerlijke vakantie!

We verblijven in een mooi vakantiehuis met een ruime woonkamer. De slaapkamers bieden voldoende ruimte voor onze groep. Bij mooi weer kunnen we gezellig buiten zitten op het terras.

De omgeving staat bekend om het warme en aangename klimaat, waardoor het heel geschikt is voor de druiventeelt. Van dat klimaat gaan wij genieten! Om ons de berg op te brengen, kunnen we gebruik maken van een stoeltjeslift. Daarvoor moet je natuurlijk geen hoogtevrees hebben! Hier maken we een heerlijke wandeling over één van de vele wandelpaden.

Wanneer we aan boord stappen bij één van de rondvaartboten hebben we een prachtig uitzicht op de hellingen, die beplant zijn met wijnstokken. Bij Cochem waakt de burcht over het charmante wijnstadje. Hier wandelen we via nauwe, slingerende steegjes naar het altijd gezellige marktplein. Op één van de terrasjes laten we alle indrukken op ons inwerken. Na een actief dagje uit, genieten we na bij ons vakantiehuis. Dit wordt een afwisselende vakantie met een leuke mix van activiteiten én ontspanning.

Bij de prijs inbegrepen: Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse
Verblijf in vakantiehuis
Maaltijden
Bedlinnen
Begeleidingskosten €432,-
Niet bij de prijs inbegrepen: Reserveringskosten €28,-
Vervoer van huis naar de opstapplek v.v.
Toeslag 1-persoonskamer €249,- (niet meer beschikbaar)
Excursies €100,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Handjes2
Aantal dagen8
LandDuitsland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Toezicht en ondersteuning bij de zelfzorg nodig hebben
Hulp nodig hebben bij het aanreiken/toedienen van medicijnen
Houden van een actieve vakantie
Een redelijke wandeling kunnen maken (1 uur)
Behoefte hebben aan een duidelijk dagprogramma

Adios Reizen voor mensen met een beperking 51
P1180635
shutterstock 1219393183
P1180725 bewerkt