20+
Leeftijd
22 t/m 29 augustus
Reisdatum
06.37
Reisnummer

Macedonië wordt ook wel de parel van het zuidoosten van Europa genoemd. En dat is niet voor niets! Overal om je heen zie je prachtige, oude gebouwen: het lijkt alsof de tijd hier heeft stilgestaan. Tijdens deze bijzondere reis genieten we van dit prachtige land en maken we kennis met de gastvrijheid van de bevolking.

We verblijven in een hotel aan het meer van Ohrid. Hier kun je heerlijk zwemmen of pootjebaden. Het water is zo helder dat je tot wel 21 meter diepte kunt kijken. Je kunt de mooiste vissen aan je voorbij zien zwemmen, dus vergeet je duikbril niet!

Natuurlijk gaan we ook de stad Ohrid verkennen. We slenteren over de kade, nemen een kijkje bij de vissershaven en laten ons verrassen door de bijzondere bouwkunst.

Een vakantie in Macedonië is één groot avontuur. Onze dagen vullen zich dan ook met bijzondere excursies. Zo bezoeken we een aantal bergdorpjes en maken we kennis met vriendelijke boeren. Na een tijdje kijk je niet eens meer op van passerende ezelskarren. Misschien gaan wij ook met de ezels op pad wanneer we op bezoek zijn in het dorp Elsani.

Wat zeker niet mag ontbreken, is een boottocht over het meer. Vanaf het water zie je pas écht hoe groot het meer is en geniet je volop van de fraaie omgeving. Na een actieve dag strijken we ’s avonds neer bij een restaurantje. Durf jij een typisch Macedonisch gerecht te proeven?

Bij de prijs inbegrepen:  Vliegticket
 Vervoer ter plaatse
 Verblijf in het vakantiehuis
 Overnachting in 2- en 3-persoonskamers
 Maaltijden
 Bedlinnen en handdoeken
 Begeleidingskosten €528,-
Niet bij de prijs inbegrepen: Boekingskosten €23,-
Vervoer van huis naar de luchthaven v.v.
 Excursiekosten €100,-
 Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 begeleider op 3 deelnemers
Handjes3
Aantal dagen8
LandMacedonië

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

 Toezicht bij de zelfzorg nodig hebben
 Toezicht nodig hebben bij het innemen van medicijnen
 Goed tegen warmte kunnen
  Lange dagen kunnen reizen