20+
Leeftijd
7 t/m 18 sept
Reisdatum
2
Begeleiding

Bon bini! Een vrolijk welkomstwoord dat helemaal past bij deze zonnige eilandvakantie. Schitterende stranden, een diepblauwe zee, wuivende palmbomen en een gastvrij onthaal: Curaçao is een eiland om bij weg te dromen!

Ons vakantiehuis bevindt zich vlak bij de baai van Jan Thiel, op maar twee minuten lopen van het strand. Het huis heeft veel ruimte; een keuken en woonkamer en meerdere 2-persoonskamers. We kunnen iedere avond buiten eten op ons terras, dat grenst aan de tropische tuin. Vanaf de veranda kijken we uit op ons eigen zwembad, heerlijk voor een frisse duik in de avonduren.

Hoewel Curaçao aan de andere kant van de wereld ligt, hoort het bij het Nederlandse Koninkrijk. Dat zie je terug in plaatsnamen zoals Willemstad, of Brievengat. Naast Papiaments en Engels wordt er ook Nederlands gesproken. Toch is Curaçao een tropisch eiland: er groeien metershoge cactussen en er leven leguanen en flamingo’s. De mooiste natuur vind je bij de Christoffelberg en het nabijgelegen Shete Boka. Hier zie je het zeewater met geweld tegen de rotsen slaan.

Een andere bezienswaardigheid is Willemstad. De pakhuizen langs de haven zijn geschilderd in bonte kleuren. Sommige winkeltjes bevinden zich in bootjes op het water, een grappig gezicht! Maar het mooiste aan Curaçao is natuurlijk het strand. Het witte zand knispert onder je voeten en de zee is aangenaam warm. Al snorkelend ontdek je bijzondere vissen en koralen en verderop zie je misschien wel een dolfijn opspringen uit de zee.

 

INCLUSIEF Vliegticket

Vervoer ter plaatse

Verblijf in het vakantiehuis

Overnachting in 2-persoonskamers

Bedlinnen

Maaltijden

Begeleidingskosten € 648,-

EXCLUSIEF Boekingskosten € 23,-
Vervoer van huis naar de luchthaven v.v.
Excursies € 90,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Begeleiders1 reisbegeleider voor 4 deelnemers
Aantal dagen12
LandCURAÇAO
Reisnummer86.32

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Evt. toezicht bij de ADL nodig hebben

Geen verpleegkundige hulp nodig hebben

Veel willen zien en ondernemen

Goed tegen warmte kunnen

Lange dagen kunnen reizen, bijv. met het vliegtuig