20+
Leeftijd
23 aug t/m 3 sep
Reisdatum
96.34
Reisnummer

BON BINI, WELKOM OP CURAÇAO! SCHITTERENDE STRANDEN, EEN DIEPBLAUWE ZEE, WUIVENDE PALMBOMEN EN EEN GASTVRIJ ONTHAAL: CURAÇAO IS EEN EILAND OM BIJ WEG TE DROMEN!

Vlakbij de baai van Jan Thiel staat ons vakantiehuis. In twee minuten lopen staan we op een van de vele stranden. Het huis heeft veel ruimte; een keuken, woonkamer en meerdere tweepersoonskamers. We kunnen iedere avond buiten eten op ons terras; de grote parasols van palmbladeren bieden voldoende schaduw. Vanaf de veranda kijken we uit op ons eigen zwembad, heerlijk voor een frisse duik in de avonduren.

Hoewel Curaçao aan de andere kant van de wereld ligt, hoort het bij het Nederlandse Koninkrijk. Dat zie je terug in plaatsnamen zoals Willemstad of Brievengat. Naast Papiaments en Engels wordt er ook Nederlands gesproken. Toch is Curaçao een tropisch eiland: er groeien metershoge cactussen en er leven leguanen en flamingo’s.

In Willemstad staan huizen aan de kade met een duidelijk Oud-Hollands uiterlijk. Omdat ze volgens goed gebruik in het Caribisch gebied een bonte kleur hebben, is er een prachtig rijtje gevels ontstaan die zeer fotogeniek zijn. Achter deze huizen vind je het winkelgebied van Willemstad. Sommige winkeltjes bevinden zich in bootjes op het water; een grappig gezicht!

De echte witte stranden zijn toch wel het allermooist van Curaçao. Met het zand tussen je tenen geniet je van de zon en het ruisen van de zee. Curaçao biedt jou een zonnige eilandvakantie!

INCLUSIEF
Vliegticket Vervoer ter plaatse
Verblijf in het vakantiehuis Overnachting in 2-persoonskamers
Bedlinnen Maaltijden
Begeleidingskosten €720,-
EXCLUSIEF  Boekingskosten € 23,-
 Vervoer van huis naar de luchthaven v.v.
 Excursies € 90,-
 Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Handjes2
Aantal dagen12
LandCURAÇAO

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

 Veel willen zien en ondernemen
 Goed tegen warmte kunnen
 Zonder hulp(middel) een wandeling van 1 uur kunnen maken
 Evt. toezicht bij de ADL nodig hebben
 Lange dagen kunnen reizen, bijv. met het vliegtuig