vanaf 18
Leeftijd
20 t/m 27 dec
Reisdatum
16.46
Reisnummer

Let op! Op deze reis is alleen nog plek voor 2 extra mannelijke deelnemers in overleg (afhankelijk van het aantal vrijwilligers dat we kunnen vinden om de reis te begeleiden)

Ga jij met ons mee naar Brabant? Deze provincie staat bekend om zijn gezelligheid. Nou, dat hebben we wel nodig in deze wintertijd. Ons vakantiehuis is modern ingericht met een echt Hollands tintje, het Delfts blauw voert de boventoon. Alle slaapkamers zijn op de begane grond. Klim jij mee een trap op aan de achterzijde van ons huis? Dan word je verrast door een ’jachthut’ met open haard en uitzicht over de weilanden en het bos. De perfecte omgeving voor een sfeervolle kerstvakantie.

In de open keuken is alles beschikbaar om een feestelijk kerstdiner te bereiden. Trek je mooiste kleren aan en geniet van de heerlijke gerechten. Uiteraard besteden we extra aandacht aan de aankleding van de eettafel. We steken kaarsen aan en zingen samen de mooiste kerstliedjes.

Als we ons warm aankleden, kunnen we een wandeling maken. Even een frisse neus halen en genieten van de omgeving. Na de wandeling warmen we onze handen aan een heerlijke kop warme chocolademelk. Bij het haardvuur luisteren we naar het verhaal uit de Bijbel over de geboorte van Jezus in een stal in Bethlehem.

Eindhoven is een gezellige stad in de buurt, met lichtjes in de bomen en mooi aangeklede winkelstraten. Hier kunnen we onze souvenirs inkopen. Met al deze activiteiten wordt dit een kerstvakantie die je niet snel zult vergeten!

Bij de prijs inbegrepen: Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse
Verblijf in het vakantiehuis
Overnachting in 2- of 3-persoonskamers
Bedlinnen
Maaltijden
Begeleidingskosten €456,-
Niet bij de prijs inbegrepen: Boekingskosten € 28,-
Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
Handdoeken €4,-
Toeslag 1-persoonskamer €149,-
Excursies € 70,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 2 of 3 deelnemers
Handjes4
Aantal dagen8
LandNederland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Hulp en overname bij de zelfzorg nodig hebben
Hulp nodig hebben bij het aanreiken/toedienen van medicijnen
Gebruik maken van een rollator of rolstoel