20-45 jaar
Leeftijd
9 t/m 16 aug
Reisdatum
96.25
Reisnummer

IN BRABANT IS ALTIJD GENOEG TE BELEVEN. ZEKER TIJDENS DEZE REIS, WANT WE GAAN OP SAFARI IN BEEKSE BERGEN. PER BUS, BOOT OF LOPEND ONTMOETEN WE DE WILDE DIEREN, OP VEILIGE AFSTAND NATUURLIJK. WE ZULLEN OOK VOLOP – EN MISSCHIEN WEL OP DE KOP – GENIETEN IN DE EFTELING. EEN REIS VOL UITDAGINGEN EN PLEZIER.

Op een groot vakantiepark in Brabant hebben we een huis gehuurd waar we met de hele groep verblijven. In de ruime woonkamer kunnen we allemaal op de bank neerploffen, terwijl er heerlijke etensgeuren opstijgen vanuit de open keuken. Op de begane grond zijn twee slaapkamers. De overige slaapkamers zijn op de eerste en tweede verdieping. Dit huis is de perfecte uitvalsbasis voor al onze activiteiten.

Bij Beekse Bergen kom je oog in oog te staan met luipaarden, neushoorns en chimpansees; een spannend avontuur! Weet je dat iedere zebra zijn eigen streepjescode heeft? Ga maar eens op zoek naar de verschillen! In de Efteling staan ons heel andere avonturen te wachten. Welke achtbaan kies jij uit om mee over de kop te gaan? Of laat jij je liever meevoeren in een droomvlucht? Hier beleeft iedereen zijn eigen sprookje.

Na dagen vol actie en spanning kiezen we ook voor een rustiger dagje in de omgeving van ons vakantiehuis. Op het park is een zwembad voor een frisse duik. In de Biesbosch stappen we in de boot om te gaan speuren naar sporen van de bever. Ga mee op avontuur bij de Brabantse Belevenis.

INCLUSIEF
Vervoer ter plaatse Verblijf in het vakantiehuis
Overnachting in 2-persoonskamers Bedlinnen
Maaltijden Entree Safaripark
Entree Efteling Begeleidingskosten €360,-
EXCLUSIEF  Boekingskosten € 23,-
 Vervoer naar het vakantiehuis v.v.
 Handdoeken € 10,-
 Toeslag 1-persoonskamer € 94,-
 Overige excursies € 50,- p.p.
 Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Handjes3
Aantal dagen8
LandNederland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

 Houden van een actieve vakantie
 Evt. buitenshuis gebruik maken van een (duw) rolstoel of rollator
 Evt. toezicht of ondersteuning bij de ADLverzorging nodig hebben
 Evt. basis verpleegkundige zorg nodig hebbe