vanaf 40
Leeftijd
22 t/m 26 juli
Reisdatum
46.21
Reisnummer

Bij deze reis verblijven we in een prachtig opgeknapte boerderij tussen de steden Gent en Brugge in. Ons vakantiehuis heeft veel te bieden: een zwembad, jeu de boulesbaan en grote tuin. Voor onze uitstapjes kunnen we richting Brugge en de stad verkennen met een paardenkoets of per boot. Ook Gent is een mooie stad met veel oude gebouwen en een goede plek voor een Belgische wafel… met slagroom of chocolade?

Binnen plof je neer op de grote bank in de zithoek, of schuif je aan bij de lange tafel voor een spelletje. Wie wil, kan een potje poolen. De keuken is heerlijk ruim, dus kom gerust een handje meehelpen met koken. Goed of slechter weer, wij hebben een binnenzwembad dus badkleding mee!

Deze reis wisselen we af tussen uitstapjes maken en relaxen. Wat niet zal ontbreken is een bezoek aan Brugge, een stad met middeleeuwse charme. De paardenkoetsen rijden af en aan om alle toeristen het prachtige marktplein, de klokkentoren en stadspoorten te laten zien. Ook staat Brugge bekend om de chocola. Het heeft zelfs een chocolademuseum, kan jij de verleidingen weerstaan? Ook Gent kent veel bezienswaardigheden. Een goede manier om de stad te verkennen is per boot, of we beklimmen de Belfort-toren voor een uitzicht van bovenaf. Na al het struinen door de stad zoeken we een bankje op waar we kunnen genieten van onze Belgische wafel, lekker!

inclusief: Verblijf in de accommodatie
Bedlinnen
Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse
Maaltijden
Begeleidingskosten €360,-
exclusief: Reserveringskosten €30,-
Badlinnen
Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
Toeslag 1-persoonskamer €109,- (niet meer beschikbaar)
Excursies €60,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Handjes3
RelaxEen afwisseling tussen excursies en ontspannen
Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Aantal dagen5
LandBelgië

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Toezicht of lichte ondersteuning nodig hebben bij zelfzorg
Een afwisseling willen hebben tussen excursies en ontspannen, waarbij je maximaal 1 uur kan wandelen zonder hulpmiddelen (met pauzes)
Kunnen zwemmen

Algemeen Deelnemers bij rondvaartboot
België Brugge kanaal
België Deelnemers Boot
België Gent Binnenstad
België Gent Stad