18 tot 40
Leeftijd
36.39
Reisnummer

Kom met de voetjes van de vloer en dans de hele kamer rond! Onze dansdocenten leren je graag stap voor stap een nieuwe dans aan. Na de lessen relaxen we in ons vakantiehuis in de bossen bij Ommen. In de open keuken worden heerlijke maaltijden klaargemaakt. De avond wordt afgesloten met veel gezelligheid en wie weet wel een kampvuurtje op ons terras. Na deze week dans jij als een ster!

We verblijven in een groot en sfeervol vakantiehuis in de bossen bij Ommen. Zowel binnen als buiten heb je alle ruimte om je danspasjes te oefenen. Stoelen aan de kant en swingen maar! De keuken is een heerlijke plek om samen te kokkerellen, of gewoon een praatje te maken. Via de openslaande deuren kom je op het terras, waar je heerlijk kunt relaxen.

Vrolijke geluiden, sierlijke bewegingen, grappige momenten en af en toe een verkeerde pas. Deze week staat helemaal in het teken van dans en muziek. Onze dansdocenten leren jou te dansen op de maat van de muziek. Met een grote doek of mooie vlag voegen we kleur toe aan onze eigen moves. We kiezen een lied uit en leren te bewegen op de woorden én de muziek. Zo krijgt het lied nóg meer betekenis.

Deze week staan jouw dansmoves centraal. Hiphop, breakdance of toch liever iets klassieks? Natuurlijk krijgt iedereen de gelegenheid zijn talenten te laten zien. We sluiten de week af met een klein dansoptreden. Samen ontdek je dat je véél meer kunt en durft dan je ooit had gedroomd. Jij zal dansen als een ster!

Bij de prijs inbegrepen: Vervoer ter plaatse
Verblijf in vakantiehuis
Bedlinnen
Maaltijden
Begeleidingskosten €504,-
Niet bij de prijs inbegrepen: Reserveringskosten €28,-
Vervoer van huis naar de accommodatie v.v.
Badlinnen €10,-
Excursies €60,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 2 of 3 deelnemers
Handjes3
Aantal dagen8
LandNederland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Zich zelfstandig kunnen wassen en aankleden
Hulp nodig hebben bij het aanreiken/toedienen van medicijnen
Houden van een actieve vakantie
Een wandeling kunnen maken van meer dan 1 uur

Dansen met sterren vakanties voor mensen met een beperking 8
Dansen met sterren vakanties voor mensen met een beperking 7
Gehandicapten reizen 2023 Nederland Ommen 1
Vakanties voor mensen met een handicap
Vakanties voor mensen met een handicap
Vakanties voor mensen met een handicap