vanaf 40
Leeftijd
11 t/m 18 aug
Reisdatum
36.35
Reisnummer

Niet meer beschikbaar voor rolstoel/rollator gebruikers. 

De Belgische Ardennen is al jaren een favoriete vakantiebestemming. Op enkele uren rijden vanaf Utrecht vind je heuvels en uitgestrekte bossen. Een omgeving die vraagt om pure ontspanning en een relaxte vakantie. Midden tussen het groen kom je helemaal tot rust. 

Ons vakantieverblijf is gelegen in de buurt van Redu, één van de mooiste dorpjes van de Ardennen. Dit dorp staat bekend om z’n vele boekwinkeltjes en wordt daarom wel het ‘boekendorp’ genoemd. Ons vakantiehuis is ruim en heeft een groot terras, waar we op een mooie avond gezellig rondom de barbecue kunnen genieten. 

In de omgeving zijn leuke uitstapjes te doen. Zo kunnen we het dierenpark van Bouillon bezoeken of naar het meer van Neufchâteau. Bij het meer is een klein strand, waar we kunnen picknicken. Ga je lekker even met je voeten in het water of geniet je vanaf het strand van de voorbijgaande watersporters?

Rochefort en Han-sur-Lesse zijn bekende plaatsen in de buurt. Daar kunnen we op een terras gezellig een kopje koffie doen met een lekkere Belgische wafel en daar zijn vast leuke souvenirs te koop.

In deze week valt er genoeg te ontdekken. Of we nu een stukje gaan wandelen of een uitstapje met de bus maken, we gaan er veel op uit. Uitgerust en met mooie herinneringen vertrek je na een week weer naar huis.

Bij de prijs inbegrepen: Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse
Verblijf in vakantiehuis
Maaltijden
Begeleidingskosten €432,-
Niet bij de prijs inbegrepen: Reserveringskosten €28,-
Vervoer van huis naar de opstapplek v.v.
Toeslag 1-persoonskamer €229,- (niet meer beschikbaar)
Excursies €100,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 2 of 3 deelnemers
Handjes3
Aantal dagen8
LandBelgië

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Hulp en overname bij de zelfzorg nodig hebben
Gebruik maken van een rolstoel of rollator (niet meer beschikbaar voor rollator/rolstoel gebruikers)
Een korte wandeling kunnen maken

Op vakantie in Nederland voor mensen met een handicap. Adios Reizen is een reisorganisatie voor mensen met een handicap die niet zelfstandig op vakantie kunnen.
Beausejour2
Gehandicapten reizen 2023 Ardennen 6