vanaf 18
Leeftijd
21 t/m 28 juli
Reisdatum
36.15
Reisnummer

De Jura ligt op de grens van Zwitserland en Frankrijk. Het is een schitterend natuurgebied. De helderblauwe meren, indrukwekkende watervallen en beboste heuvels trekken elk jaar veel vakantiegangers. In dit gebied staat ons vakantiehuis, een echt Zwitsers chalet! We gaan wandelen over rotsachtige paadjes, een kasteel bezoeken of een duik nemen in één van de meren in de buurt. Deze reis is verrassend veelzijdig!

Ons vakantiehuis ligt op een rustige locatie op 1200 meter hoogte. Bij helder weer hebben we zicht op de prachtige Zwitserse Alpen. Na een sportieve wandeling kun je heerlijk uitrusten op de veranda.

Trek je wandelschoenen maar aan, we gaan de bergen in. Ons dorp is een ideaal startpunt voor excursies per voet. Er is wel 200 kilometer aan wandelpaden in de buurt! Genoeg te kiezen dus.

Beneden in het dal kunnen we gezellige stadjes bezoeken. Na het slenteren door de straatjes en het kopen van souvenirs kunnen we heerlijk bijkomen op één van de strandjes in de omgeving. Een bezoek aan de grotten van Vallorbe is ook een mogelijkheid.

Houd jij van wandelen afgewisseld met leuke culturele uitstapjes? Ga dan met ons mee om de Jura te ontdekken. Zwitserland wacht op jou!

Bij de prijs inbegrepen: Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse
Verblijf in vakantiehuis
Maaltijden
Bedlinnen
Begeleidingskosten €432,-
Niet bij de prijs inbegrepen: Reserveringskosten €28,-
Vervoer van huis naar de opstapplek v.v.
Excursies €100,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Handjes3
Aantal dagen8
LandZwitserland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Zich zelfstandig kunnen wassen en aankleden
Toezicht nodig hebben bij het innemen van medicijnen
Een bergwandeling kunnen maken

Gehandicapten reizen 2023 Jura 6
Jura8
JurA9
Jura4
Jura6