20+
Leeftijd
4 t/m 11 aug
Reisdatum
3
Begeleiding

Vier je vakantie tussen miljoenen LEGO®-steentjes. Bewonder indrukwekkende bouwwerken en leef je uit in spannende attracties bij het beroemde attractiepark Legoland! We bezoeken ook een leuke stad, gaan uitwaaien aan de kust en keren vol nieuwe energie terug naar huis.

In de provincie Jutland in Denemarken staat een gezellig vakantiehuis waar we deze vakantie zullen verblijven. De woning is omgeven door het groen en heeft een eigen zwembad om heerlijk te kunnen ontspannen. In de tuin is ruimte genoeg om een balletje te trappen of lekker te genieten van de zon.
Ons vakantiehuis ligt een uurtje rijden van het wereldberoemde attractiepark Legoland. Zoveel LEGO heb je nog nooit bij elkaar gezien. Van sprookjeskastelen tot indrukwekkende ruimteschepen, alles is hier nagebouwd met miljoenen LEGO steentjes. Doorkruis het park in de LEGO trein of ga aan boord van een piratenboot. Klaar voor actie? Schiet dan met laserpistolen op de piraten, of duik met een onderzeeboot onder water. Natuurlijk staan overal bakken vol LEGO om je eigen creaties te bouwen.
Om alle indrukken te verwerken wisselen we Legoland af met andere activiteiten zoals een bezoek aan een bezienswaardige stad, of een dagje ontspannen aan de kust. De directe omgeving van ons vakantiehuis daagt je uit voor een mooie wandeling in de natuur. En natuurlijk is er tijd voor een duik in het zwembad. LEGO®, gezelligheid, actie en ontspanning zijn de bouwstenen van deze onvergetelijke vakantie.

INCLUSIEF
Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse Verblijf in het vakantiehuis
Overnachting in 2- en 3-persoonskamers Maaltijden
Toegang tot Legoland Begeleidingskosten € 420,-
EXCLUSIEF Boekingskosten € 23,-

Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.

Toeslag 1-persoonskamer € ,

Excursies € 80,-

Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Aantal dagen8
LandDenemarken
Reisnummer86.19

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Zonder hulpmiddel een wandeling van 1 uur kunnen maken

Evt. toezicht bij de ADL nodig hebben

Geen verpleegkundige hulp nodig hebben

Veel willen zien en ondernemen

Begeleiding: 1 reisbegeleider voor 3 deelnemers