vanaf 18
Leeftijd
11 t/m 18 aug
Reisdatum
36.36
Reisnummer

Ga jij mee op vakantie naar Denemarken? We verblijven in een verbouwde boerderij in de provincie Jutland. Niet ver van ons huis vind je het wereldberoemde park Legoland®. Ontmoet piraten, sta oog in oog met een Afrikaanse olifant of bezoek de pinguïns bij Pinguïn Bay. Bij Legoland® maak je een wereldreis in één dag!

Ons vakantiehuis staat in de provincie Jutland in Denemarken. Het is een verbouwde boerderij. We kunnen samen spelletjes doen in de woonkamer. Ook buiten is er ruimte genoeg. Wie weet steken we de barbecue wel aan! Deze gezelligheid noemen ze hygge in Denemarken.

De prachtige natuur maakt dat je er verder op uit wilt trekken. We kunnen gaan wandelen of pakken onze eigen bus en verkennen de omgeving. Ons vakantiehuis ligt op een half uurtje reizen van het wereldberoemde attractiepark Legoland®. Je vindt er miniland, een soort Madurodam maar dan helemaal gemaakt van lego blokjes. Bij Adventure Land kun je meedoen met de brandweerbrigade. Met jouw team moet je proberen om met de brandweerauto zo snel mogelijk de brand te blussen.

Om alle indrukken te verwerken wisselen we het dagje Legoland af met andere activiteiten zoals een bezoek aan een gezellige stad, of een dagje ontspannen op één van de lange zandstranden. En natuurlijk is er tijd voor een duik in zee. LEGO®, gezelligheid, actie en ontspanning zijn de bouwstenen van deze onvergetelijke vakantie.

Bij de prijs inbegrepen: Vervoer vanaf opstapplaats en ter plaatse
Entreeticket 1 dag Legoland®
Verblijf in vakantiehuis
Bedlinnen
Maaltijden
Begeleidingskosten €528,-
Niet bij de prijs inbegrepen: Reserveringskosten €28,-
Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
Excursies €100,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Handjes3
Aantal dagen8
LandDenemarken

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Toezicht en ondersteuning bij de zelfzorg nodig hebben
Hulp nodig hebben bij het aanreiken/toedienen van medicijnen
Een redelijke wandeling kunnen maken (1 uur)

Gehandicapten reizen 2023 Denemarken Legoland 2
Gehandicapten reizen 2023 Denemarken Legoland 11
Denemarken  Legoland