18 tot 40
Leeftijd
29 jul t/m 5 aug
Reisdatum
26.26
Reisnummer

Ga jij mee genieten in Drenthe? Deze provincie staat bekend om zijn hunebedden, de uitgestrekte heide met gezellige schaapskuddes en de sfeervolle dorpjes waar we terecht kunnen voor de lekkerste ijsjes. We trekken er elke dag op uit en ontdekken wat Drenthe ons te bieden heeft!

Ons vakantiehuis staat midden in het sfeervolle dorpje Orvelte, dit is op en top Drenthe. De oude boerderijen, statige bomen en oude klinkers geven het dorp een gezellige sfeer. Ga je mee naar de dorpsmarkt, de dierentuin of misschien wel voormalig kamp Westerbork? Natuurlijk komen we onderweg genoeg hunebedden tegen. Ga jij op de foto met zo’n enorme kei? We kunnen er ook op uit trekken met de huifkar of we kijken bij de herder die met zijn schaapskudde terugkomt van een dag erop uit. Nou, je merkt het al: in Drenthe hoef je je niet te vervelen.

’s Avonds relaxen we in de tuin rondom ons huis. Er is een gezellig terras waar we lekker kunnen eten. Samen bereiden we in de keuken overheerlijke maaltijden en op de laatste avond kunnen we uit eten gaan of misschien wel samen barbecueën.

In het huis zijn genoeg kamers voor iedereen. Vind je het fijn om alleen op een kamer te slapen? Dat kan eventueel ook bij deze reis. Wees er dan snel bij en vraag naar de mogelijkheden.

Bij de prijs inbegrepen: Vervoer ter plaatse
Verblijf in het vakantiehuis
Overnachting in 2-persoonskamers
Bed- en badlinnen
Maaltijden
Begeleidingskosten €429,-
Niet bij de prijs inbegrepen: Reserveringskosten €28,-
Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
Toeslag 1-persoonskamer €229,-
Excursies €90,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 2 of 3 deelnemers
Handjes4
Aantal dagen8
LandNederland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Toezicht en ondersteuning bij de zelfzorg nodig hebben
Hulp nodig hebben bij het aanreiken/toedienen van medicijnen
Houden van een actieve vakantie en een wandeling kunnen maken van minimaal 1 uur

Adios Reizen voor mensen met een beperking 62