20+
Leeftijd
31 aug t/m 7 sep
Reisdatum
96.36
Reisnummer

DROOM JIJ WEL EENS VAN EEN LEVEN ALS DISNEY® PRINS OF PRINSES? EN ZOU JE STIEKEM WEL IN EEN PALEIS WILLEN WONEN? BIJ DEZE VAKANTIE GAAT JOUW WENS IN VERVULLING! ONTMOET JE FAVORIETE HELD IN DISNEYLAND®, WORD BETOVERD DOOR WERELDSTAD PARIJS EN SLAAP IN EEN ÉCHT KASTEEL!

Het kasteel waar we verblijven is al een sprookje op zich. Overal om je heen schitteren spiegels met een gouden randje. Er zijn antieke meubels en mooi versierde plafonds in iedere kamer, je kijkt je ogen uit! Vergeet vooral het torentje niet: hier heb je een prachtig uitzicht over de grote kasteeltuin. Dit is een vorstelijk verblijf!

Ons kasteel ligt niet ver van een bijzonder land: Disneyland®. Het oerwoud van Baloe, de zee van Ariel en Aladins tapijt: hier komen dromen tot leven. Wie durft, reist mee met Peter Pan of stapt aan boord van Jack Sparrows piratenschip. Aan het einde van de dag komen alle bekende Disney-figuren voorbij tijdens de grote parade. Ga jij op de foto met Mickey, Donald of Katrien? Het vuurwerk knalt, er wordt gedanst en gezongen: Disneyland® is betoverend.

Geen stad spreekt zo tot de verbeelding als Parijs; de stad van de lichtjes, de kunst en van de liefde! Vanaf de rivier de Seine kun je de mooiste gebouwen zien liggen: de NotreDame, de Arc de Triomphe en de Eiffeltoren. Zie jij jezelf al flaneren door Parijs? Ga dan mee met deze reis. Dit wordt een vakantie om bij weg te dromen!

INCLUSIEF
Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse Verblijf in het vakantiehuis
Overnachting in 2-persoonskamers Maaltijden
 Toegang tot Disneyland Parijs & de studio’s Bedlinnen
 Begeleidingskosten € 480,-
EXCLUSIEF  

 Boekingskosten € 23,-
 Vervoer naar de opstapplaats v.v.
 Toeslag 1-persoonskamer € 99,-
 Overige excursies € 70,-
 Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Handjes3
Aantal dagen8
LandFrankrijk

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

 Veel willen zien en ondernemen
 Zonder hulp(middel) een wandeling kunnen maken
 Evt. toezicht bij de ADL nodig hebben
 Geen verpleegkundige hulp nodig hebben