20+
Leeftijd
11 t/m 18 jul
Reisdatum
06.07
Reisnummer

Droom jij wel eens van een leven als Disney®-prins of -prinses? En zou je stiekem wel in een paleis willen wonen? Bij deze vakantie gaat jouw wens in vervulling! Ontmoet je favoriete held in Disneyland®, word betoverd door wereldstad Parijs en… slaap in een écht kasteel!

Het kasteel waar we verblijven is al een sprookje op zich. Overal om je heen schitteren spiegels met gouden randjes, er staan antieke meubels en er zijn mooi versierde plafonds in iedere kamer. Je kijkt je ogen uit! Vergeet vooral het torentje niet: hier heb je een prachtig uitzicht over de grote kasteeltuin. Dit is een vorstelijk verblijf!

Ons kasteel ligt niet ver van een bijzonder land: Disneyland®. Het oerwoud van Baloe, de zee van Ariël en Aladins vliegend tapijt: hier komen dromen tot leven. Wie durft, vliegt mee met Peter Pan of stapt aan boord van Jack Sparrows piratenschip. Aan het einde van de dag komen alle bekende Disney-figuren voorbij tijdens de grote parade. Ga jij op de foto met Mickey, Donald of Katrien? Het vuurwerk knalt, er wordt gedanst en gezongen: Disneyland® is betoverend.

Disneyland® ligt vlakbij Parijs, de hoofdstad van Frankrijk. Geen stad spreekt zo tot de verbeelding als Parijs; de stad van de lichtjes, de kunst en van de liefde! Vanaf de rivier de Seine kun je de mooiste bouwwerken zien liggen, zoals de Arc de Triomphe en de Eiffeltoren. Zie jij jezelf al flaneren door Parijs? Ga dan mee met deze reis. Dit wordt een vakantie om bij weg te dromen!

Bij de prijs inbegrepen: Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse
 Verblijf in het vakantiehuis
 Overnachting in 2-persoonskamers
Maaltijden
Bedlinnen
Toegang tot Disneyland Parijs & de studio’s
Begeleidingskosten €480,-
Niet bij de prijs inbegrepen: Boekingskosten €23,-
Vervoer naar de opstapplaats v.v.
Toeslag 1-persoonskamer €129,-
Overige excursiekosten €70,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Handjes3
Aantal dagen8
LandFrankrijk

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

 Toezicht en ondersteuning bij de zelfzorg nodig hebben
 Hulp nodig hebben bij het aanreiken/ toedienen van medicijnen
 Houden van een actieve vakantie