vanaf 18
Leeftijd
16 t/m 24 mrt
Reisdatum
AD46.02
Reisnummer

Dit wordt de reis van je dromen als je van sneeuw houdt. We verblijven in Fins Lapland, helemaal in het noorden van Finland. Hier wonen meer elanden en beren dan mensen. Misschien maken we wel een tocht met husky’s of bezoeken we een rendierboerderij. De natuur is hier prachtig en met een beetje geluk zien we het Noorderlicht! Vergeet je handschoenen en muts niet!

We verblijven in een bergachtig nationaal park, waar je onder andere elanden en rendieren kan tegenkomen. Ons vakantiehuis is een gezellig houten chalet. Na een uitstapje verzamelen we rondom de openhaard om op te warmen met een kop koffie, thee of chocomelk.

Hier in het noorden van Finland is de hele omgeving ook in maart nog bedekt met een prachtige laag sneeuw. Voor we naar buiten gaan trekken we dikke kleding en goede schoenen aan tegen de kou. Maar dan zijn we er klaar voor! Gaan we een tocht maken met husky honden of misschien wandelen met sneeuwschoenen?

Zodra het donker wordt is het iets om naar uit te kijken: het Noorderlicht. Niet elke dag, maar wel regelmatig is het te bewonderen hoog in de lucht. Dit spectaculaire natuurfenomeen zorgt ervoor dat de lucht een groene, roze of soms blauwe gloed krijgt. Ga jij mee met dit avontuur in de sneeuw?

Mogelijk is er een vliegtickettoeslag van toepassing, dit wordt bepaalt op het moment van de boeking. Er wordt contact met u opgenomen om te bespreken of de toeslag akkoord is.

inclusief: Verblijf in de accommodatie
Bad- en bedlinnen
Retourvlucht en 1 stuks ruimbagage
Vervoer ter plaatse
Maaltijden
Begeleidingskosten €936,-
exclusief: Reserveringskosten €30,-
Vervoer van huis naar het vliegveld v.v.
Excursies €200,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Handjes2
ActiefIedere dag een excursie
Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Aantal dagen8
LandFinland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Zelfstandig zijn in zelfzorg
Dagelijks een excursies willen maken, waarbij je een halve dag kan wandelen zonder hulpmiddelen (met pauzes)

Lapland Rendier
Lapland Stadje
Snowshoes,Trip
Lapland Accommodatie
Lapland Aurora
Droomreis Lapland foto 1
Droomreis Lapland foto 2