20-45 jaar
Leeftijd
21 t/m 28 dec 2018
Reisdatum
86.36
Reisnummer

Winterberg, de naam doet je denken aan sneeuw, winterse landschappen en sleetje rijden. Een witte Kerst, wie wil dat nu niet? Als het buiten koud is, kunnen we het binnen warm en gezellig maken. Laat je feestelijk verrassen in deze kerstweek!

We verblijven in verschillende appartementen binnen een groot vakantiehuis. De woonkamer heeft ruimte voor de hele groep. Er zijn voldoende slaapkamers en badkamers voor iedereen. Samen versieren we het vakantiehuis met onze meegebrachte kerstspullen. Als het ’s avonds donker wordt doen we de lampjes aan. De geur van een zelfgemaakt kerstmaal verspreidt zich door het huis. Dat wordt een gezellig diner in winterse sferen!

Met het koude weer is het fijn om lekker binnen te blijven en spelletjes te spelen. Maar vergeet je winterjas, sjaal en handschoenen niet, want we gaan zeker ook naar buiten! Als er sneeuw ligt kunnen we van de berg af glijden. Of we maken een heerlijke winterwandeling. Het beste uitzicht heb je vanaf de lange brug boven het dal. Wie durft er van de rodelbaan naar beneden te roetsjen?

Een bezoek aan het stadje Winterberg mag niet ontbreken. De etalages zijn prachtig verlicht en op het plein staat een grote kerstboom. Eenmaal weer thuis warmen we ons bij de kachel. We luisteren naar het kerstverhaal, de geboorte van Jezus, en Zijn komst naar de aarde. Dit wordt een hartverwarmende kerstreis!

INCLUSIEF
Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse Verblijf in het vakantiehuis
Overnachting in 2- en 3-persoonskamers Maaltijden
Begeleidingskosten € 324,-
EXCLUSIEF
Boekingskosten € 23,-
Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
Excursies € 70,- p.p.
Reis- en/of annuleringsverzekering
Buitensportverzekering

Extra informatie

LandDuitsland
Begeleiding2

Deze reis is geschikt voor deelnemers die:

  • 20 tot 45 jaar zijn
  • Een wandeling van maximaal 1 uur kunnen maken
  • toezicht of ondersteuning bij de ADL-verzorging nodig hebben
  • Geen verpleegkundige hulp nodig hebben

Begeleiding: 1 reisbegeleider voor 3 deelnemers