vanaf 18
Leeftijd
30 jul t/m 6 aug
Reisdatum
16.24
Reisnummer

Het Duitse Zwarte Woud is niet zwart, maar vooral heel groen. Dichte dennenbossen bedekken de glooiende heuvels. Hier en daar vinden we ook helderblauwe meren, witte vakwerkhuizen en donkerrode kersen. Ontdek met ons de kleuren van het Zwarte Woud tijdens een actieve kampeervakantie aan één van de heldere bergmeren, de Titisee. 

Vlak bij het meer de Titisee ligt op 1000 meter hoogte onze camping. Omringd door water, bossen en frisse berglucht kom je helemaal tot rust. Maar uiteraard is er ook van alles te beleven in de omgeving.

Na een ontbijt met verse kaiserbroodjes trekken we onze wandelschoenen aan. Klaar om met ons lunchpakketje in de rugtas een wandeling te maken en te genieten van de prachtige natuur. De donkere naaldbomen geven het landschap een mysterieuze sfeer. Het is dan ook begrijpelijk dat in dit gebied veel beroemde sprookjes zijn ontstaan. Vanaf de uitkijktoren op de berg Hoch hebben we een schitterend uitzicht over de omgeving.

Natuurlijk mag een bezoek aan één van de middeleeuwse stadjes niet ontbreken. In Titisee-Neustadt vind je tal van leuke winkeltjes vol souvenirs. Op een terras aan het water smaakt de Schwarzwalder Kirsch Torte het allerlekkerst. Het kraakheldere meer is ideaal voor een verfrissende duik, maar ook heel geschikt voor een ontspannen boottocht.

Ontdek de kleuren van het Zwarte Woud tijdens deze heerlijke actieve vakantie in de natuur!

Bij de prijs inbegrepen:

Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse
Verblijf op een camping
Overnachting in een 2-persoonstent
Maaltijden
Begeleidingskosten €336,-

Niet bij de prijs inbegrepen: Boekingskosten €28,-
 Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
 Toeslag 1-persoonstent €99,-
Excursies €80,-
 Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Handjes2
Aantal dagen8
LandDuitsland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Zich zelfstandig kunnen wassen en aankleden
Toezicht nodig hebben bij het innemen van medicijn(en)
Een redelijke wandeling kunnen maken (1 uur)
Houden van kamperen en het buitenleven

Op vakantie kamperen in Zwarte Woud, voor mensen met een handicap. Adios Reizen is een reisorganisatie voor mensen met een handicap die niet zelfstandig op vakantie kunnen.
Op vakantie naar Duitsland . Adios Reizen is een reisorganisatie voor mensen met een handicap die niet zelfstandig op vakantie kunnen.
Op vakantie in Duitsland voor mensen met een handicap. Adios Reizen is een reisorganisatie voor mensen met een handicap die niet zelfstandig op vakantie kunnen.
Op vakantie in Duitsland voor mensen met een handicap. Adios Reizen is een reisorganisatie voor mensen met een handicap die niet zelfstandig op vakantie kunnen.
Op vakantie in Luxemburg voor mensen met een handicap. Adios Reizen is een reisorganisatie voor mensen met een handicap die niet zelfstandig op vakantie kunnen.