40 jaar en ouder
Leeftijd
26 jul t/m 2 aug
Reisdatum
96.15
Reisnummer

AMPER DRIE UUR RIJDEN VAN UTRECHT LIGT HET GLOOIENDE GROENE LANDSCHAP VAN DE DUITSE EIFFEL. IN HET DECOR VAN HEUVELS, BOSSEN, WIJNGAARDEN EN SLINGERENDE RIVIEREN BEN JE ER ECHT EVEN HELEMAAL UIT.

Aan de rand van een lieftallig Eiffeldorpje ligt ons riante vakantiehuis. Op het grote terras kun je heerlijk van de zon genieten. Voor schaduwliefhebbers is het goed toeven in de beschutte tuin. Omdat het dorpje op een heuvel ligt, heb je een prachtig uitzicht over de hoogste toppen van het Ahrdal. Een stille uitnodiging om de omgeving te verkennen.

Het Eiffel landschap is door vulkanische activiteit ontstaan. Je kunt het zien aan de kegelvormige heuvels en ronde kratermeren. Dwars door het dal slingert de rivier de Ahr, met aan weerszijden mooie wandelpaden. Deze brengen ons in gezellige dorpjes en bij eeuwenoude burchten.

Het zonnige klimaat maakt het Ahrdal zeer geschikt voor de wijnbouw. De “Rotweinwanderweg” of de “Rode-wijn-wandelroute” brengt ons langs prachtige uitzichten. Elk dorp heeft zijn eigen wijnfeest met optochten, middeleeuwse muziek en demonstraties van oude ambachten. In het historische stadje Bad Münstereifel vindt je traditionele vakwerkhuizen, eeuwenoude stadspoorten en heel veel gezellige winkeltjes.

Na een actief dagje uit genieten we na op het terras bij ons vakantiehuis. Dit wordt een afwisselende vakantie met een leuke mix van activiteiten én ontspanning.

INCLUSIEF
Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse Verblijf in het vakantiehuis
Overnachting in 2-persoonskamers Bedlinnen
Maaltijden Begeleidingskosten €420,-
EXCLUSIEF  Boekingskosten € 23,-
 Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
 Toeslag 1-persoonskamer € 94,-
 Excursies € 80,-
 Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Handjes4
Aantal dagen8
LandDuitsland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

 Een actief reisprogramma willen
 Zonder hulp(middel) een wandeling kunnen maken
 Evt. toezicht bij de ADL-verzorging nodig hebben
Kunnen traplopen