vanaf 18
Leeftijd
13 t/m 20 aug
Reisdatum
16.32
Reisnummer

Voor avontuurlijke reizigers die wel een woordje Engels spreken, hebben we opnieuw een kampeerreis aan de Engelse zuidoostkust georganiseerd. We kamperen bij een boerencamping in het buitengebied van Eastbourne. We verruilen dit rustige platteland voor één dag met de bruisende wereldstad Londen. 

Er waait hier bijna altijd een frisse zeewind die zich mengt met de geuren van de boerderij waar wij kamperen. Als je ‘s morgens uit je tentje kruipt, ga je, warm aangekleed, samen ontbijten in de buitenlucht. Daarna stappen we in ons eigen busje en gaan op verkenningstocht langs de kust.

We nemen een kijkje in de vissershaven en genieten van de zilte zeelucht. De golven van de zee beuken tegen de steile kalksteenrotsen. Wanneer we landinwaarts rijden zie je hier en daar cottages in het heuvelachtige landschap. Deze typisch Engelse huizen zijn vaak omgeven door een mooie tuin.

Londen roept je! We reizen met ons busje en het openbaar vervoer naar deze wereldstad om de Big Ben, de Tower Bridge en natuurlijk Buckingham Palace te bewonderen. Stap jij ook in bij een van de rode dubbeldekker bussen? We nemen de hele dag de tijd om veel te zien en onze souvenirs te kopen. Pas in de avond pakken we de metro de stad uit, terug naar  de rust van onze camping.

Houd je van de rust van het platteland? Maar kun je ook de drukte van een grote stad aan? Ga dan mee kamperen in Engeland en ‘have a nice journey’!

Bij de prijs inbegrepen: Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse
Overtocht Calais – Dover v.v.
Verblijf op een camping
Overnachting in 2-persoons tenten
Maaltijden
Begeleidingskosten €360,-
Niet bij de prijs inbegrepen:  Boekingskosten €23,-
 Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
 Toeslag 1-pers. tent  €149,-
Excursies €90,-
 Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Aantal Begeleiders
Handjes2
Aantal dagen8
LandVerenigd Koninkrijk

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Zich zelfstandig kunnen wassen en aankleden
Toezicht nodig hebben bij het innemen van medicijnen
Een redelijke wandeling kunnen maken (1 uur)
Houden van kamperen en het buitenleven