vanaf 40
Leeftijd
18 t/m 25 aug
Reisdatum
36.42
Reisnummer

Niet meer beschikbaar voor rolstoel/rollator gebruikers. 

Als je in Twente goed luistert, lijkt het wel alsof je in het buitenland bent. Er wordt hier een dialect gesproken. Kan jij het verstaan? Ons vakantiehuis staat zo dicht bij de grens dat je vanuit ons vakantiehuis zó Duitsland in kunt wandelen of fietsen. Wie weet maken we wel een uitstapje over de grens. Of we wandelen naar de ijssalon om de hoek. Blijkbaar verkopen ze hier het lekkerste ijs! We gaan genieten van de Twentse gastvrijheid en gaan er gezellig op uit!

In ons grote vakantiehuis is alles gelijkvloers: heel handig voor deelnemers met een rollator of rolstoel. Vanuit de eethoek wandel je zo even naar je slaapkamer toe. Alle slaapkamers hebben hun eigen douche en toilet. Wie wil genieten van de buitenlucht, kan buiten plaatsnemen op de houten veranda en genieten van de omgeving.

Rondom de accommodatie is genoeg te zien. In de kleine dierenweide lopen de kippen en konijnen vrij rond. Loop even mee, verder het terrein af naar rechts en je wandelt zo het dorpje De Lutte in. Men zegt dat ze hier heerlijke ijsjes verkopen. Dat is wel een wandeling waard.

Als je wat verder van huis weg wilt, pakken we onze bus en picknicken we bij een meertje in de buurt. Of we rijden naar Duitsland om daar een dierentuin te bezoeken. Hier leven wel honderd soorten dieren, met allemaal hun eigenaardigheden en uiterlijk.

Oldenzaal is een gezellige stad en zeker een bezoekje waard. Wie weet komen we de draaiorgelman wel tegen! Wie waagt er dan een dansje? Kom genieten van de Twentse gastvrijheid! Op z’n Twents dan maar: ajuus en goodgoan!

Bij de prijs inbegrepen: Vervoer ter plaatse
Verblijf in vakantiehuis
Bedlinnen
Maaltijden
Begeleidingskosten €552,-
Niet bij de prijs inbegrepen: Reserveringskosten €28,-
Vervoer van huis naar de accommodatie v.v.
Toeslag 1-persoonskamer €279,- (niet meer beschikbaar)
2 Handdoeken €8,-
Excursies €100,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 2 of 3 deelnemers
Handjes4
Aantal dagen8
LandNederland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Hulp en overname bij de zelfzorg nodig hebben
Gebruik maken van een rollator of rolstoel (niet meer beschikbaar voor rollator/rolstoel gebruikers)
Afwisseling willen van excursies en rust

Gehandicapten reizen 2023 Twente 6
Gehandicapten reizen 2023 Twente 3
Gehandicapten reizen 2023 Twente 4
Gehandicapten reizen 2023 Twente 18
Gehandicapten reizen 2023 Twente 13