20+
Leeftijd
21 t/m 28 aug
Reisdatum
96.35
Reisnummer

ZON, ZEE, GASTVRIJHEID EN CULTUUR: GRIEKENLAND IS EEN HEERLIJK VAKANTIELAND. ZWEMMEN IN EEN AZUURBLAUWE ZEE, GENIETEN VAN DE GRIEKSE KEUKEN EN HEERLIJK ZONNEN AAN DE RAND VAN HET ZWEMBAD. EN DAT ALLEMAAL IN EEN LAND MET EEN RIJKE GESCHIEDENIS. DEZE VAKANTIE IS EEN ABSOLUTE AANRADER!

We reizen per vliegtuig naar Griekenland. Daarna is het nog een aantal uren reizen naar onze eindbestemming Karystos, een vissersdorpje op het schiereiland Evia. Hier verblijven we in een modern appartement, compleet met zwembad en overdekt terras. De prachtige tuin geeft een mediterraans tintje aan ons verblijf.

De beschutte baai van Karystos is de perfecte plek voor een heerlijke dag aan zee. Zwemkleding aan, handdoekje mee en je bent klaar voor een duik. Natuurlijk zullen we ook de omgeving verkennen. Zo kunnen we een mooie wandeling maken in de heuvels rondom Karystos. In de haven wacht de rondvaartboot voor een tocht langs de grillige kust. Blijf
je liever op het vasteland? Dan nemen we een kijkje bij het middeleeuwse fort. Wist je trouwens dat er in Griekenland ruïnes zijn van duizenden jaren oud? De oude Grieken zijn wereldberoemd om hun kunstwerken, tempels en hun sport. Denk maar eens aan de Olympische Spelen!

Na alle indrukken strijken we neer bij een ‘taverna’, een Grieks restaurantje, voor een heerlijke maaltijd. We kunnen de zon zien zakken in zee en verzadigd en voldaan kijken we terug op onze dag. Dit is een reis voor levensgenieters!

INCLUSIEF
Vliegticket Vervoer ter plaatse
Overnachting in 3-persoonsappartementen Maaltijden
Begeleidingskosten €480,-
EXCLUSIEF  Boekingskosten € 23,-
 Vervoer van huis naar de luchthaven v.v.
 Excursies € 90,-
 Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Handjes2
Aantal dagen8
LandGriekenland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

 Een actief reisprogramma willen
 Goed tegen de warmte kunnen
 Zonder hulp een wandeling kunnen maken
 Evt. toezicht bij de ADL nodig hebben
 Lange dagen kunnen reizen