18 tot 40
Leeftijd
16 t/m 23 aug
Reisdatum
46.45
Reisnummer

Voor de vijfde keer organiseren we een dansreis! Onder leiding van onze dansdocenten leer je stap voor stap een nieuwe dans. Als afsluiter van de vakantie mag je deze dans laten zien aan jouw familie of begeleiders. Naast de danslessen zullen we ook uitstapjes maken en relaxen in ons mooie vakantiehuis in Twente. Dansschoenen aan en gaan, samen maken we er een gezellige en feestelijke week van!

Kom met de voetjes van de vloer en dans de hele kamer rond! Onze dansdocenten leren je graag stap voor stap een nieuwe dans aan. Na de lessen relaxen we in ons vakantiehuis, dat aan de rand van een vakantiepark staat. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer, luxe! In de opgeknapte boerderij is ruimte genoeg om alle danspasjes nog een keer door te nemen. Na deze week dans jij als een ster! Vrolijke geluiden, sierlijke bewegingen, grappige momenten en af en toe een verkeerde pas. Deze week staat helemaal in het teken van dans. Onze dansdocenten leren jou te dansen op de maat van de muziek. We kiezen een lied uit en leren te bewegen op de woorden én de muziek. Zo krijgt het lied nóg meer betekenis. Natuurlijk krijgt iedereen de gelegenheid zijn talenten te laten zien.

Natuurlijk nemen we ook de tijd voor uitstapjes. We kunnen de kastelenroute van Diepenheim fietsen en onderweg relaxen op een terrasje met koffie en gebak. Of we halen een frisse neus door een wandeling te maken over de Sallandse Heuvelrug. Na een week oefenen zijn we er klaar voor… We sluiten de week af met een klein dansoptreden. Jij zal dansen als een ster!

inclusief: Verblijf in de accommodatie
Bad- en bedlinnen
Vervoer ter plaatse
Maaltijden
Begeleidingskosten €504,-
exclusief: Reserveringskosten €30,-
Vervoer van huis naar de accommodatie v.v.
Toeslag 1-persoonskamer €199,- (Niet meer beschikbaar)
Excursies €60,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Handjes3
ActiefIedere dag een excursie
Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Aantal dagen8
LandNederland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Toezicht of lichte ondersteuning nodig hebben bij zelfzorg
Dagelijks een excursie willen maken, waarbij je 2 uur kan wandelen zonder hulpmiddelen (met pauzes)

Dansreis Groepsfoto
Dansreis Selfie
Algemeen Deelnemers in speeltuin
46.45 Accomodatie
Dansreis Deelnemer dansend
Feestelijke Dansreis foto 1
Feestelijke Dansreis foto 2
Feestelijke Dansreis foto 3
Feestelijke Dansreis foto 4