20-45 jaar
Leeftijd
7 t/m 14 juli
Reisdatum
3
Begeleiding

De Franse streek Dordogne is een favoriete vakantiebestemming van veel Nederlanders. De glooiende heuvels, oude grotten, maar ook schilderachtige dorpjes en levendige markten geven je het ultieme vakantiegevoel.

We verblijven op een klein vakantiepark midden in de natuur. De huizen zijn ruim, licht en door het gebruik van veel hout, erg sfeervol. Bij het huis loopt een kronkelend riviertje. Loop je het bruggetje over, dan kom je op een mooie zonneweide met bomen en een zoutwater zwembad.

Met duizenden kilometers aan wandelpaden in de buurt kunnen we elke dag een andere wandeling maken. Waar je ook wandelt, overal ben je omgeven door het groen en het gezang van vogels.

In de grotten van de Dordogne zijn eeuwenoude rotstekeningen te zien. Weet jij het verschil tussen een stalagmiet en een stalactiet? Je komt ze zeker tegen in het binnenste van de berg.

Op loopafstand ligt het middeleeuwse dorpje Varaignes met een bakker, buurtwinkel en een restaurant. Wil je weten hoe men in de Middeleeuwen leefde? Breng dan een bezoek aan één van de vele kastelen. Ook in de eenvoudige dorpen, met natuurstenen huizen, ervaar je de gemoedelijke Franse cultuur. Bij een bezoek aan een regionale markt, kijk jij je ogen uit. Hier kun je van alles kopen: olijven, knoflook en zeep, maar ook levende kippen. Bij de reis Bonjour Dordogne proeven we samen van het dagelijkse Franse leven.

INCLUSIEF
Vliegticket  Vervoer ter plaatse
 Verblijf in het vakantiehuis  Overnachting in 2-persoonskamers
 Bedlinnen  Maaltijden
Begeleidingskosten € 396,-
EXCLUSIEF
Boekingskosten € 23,-
Vervoer van huis naar de luchthaven v.v.
Toeslag 1-persoonskamer € 94,-
Excursies € 90,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Begeleiders4
Aantal dagen8
LandFrankrijk
Reisnummer86.04
Rolstoelen1

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Een wandeling van 1 uur kunnen maken

Evt. buitenshuis gebruik maken van een rolstoel of rolator

Evt. toezicht of ondersteuning bij de ADL-verzorging nodig hebben

Geen verpleegkundige hulp nodig hebben