20+
Leeftijd
17 t/m 24 aug
Reisdatum
2
Begeleiding

Dwars door het Noord-Franse landschap van de regio Lorraine baant de rivier de Moezel zich kronkelend een weg. Deze regio is rijk aan natuur en cultuur, een ideale plek voor onze kampeervakantie. In een van de lussen van de rivier ligt het middeleeuwse vestingstadje Liverdun. Dicht bij deze stad vinden wij onze camping.

Op een kleine camping aan de rivier de Moezel zetten wij onze tenten op. ‘s Morgens worden wij gewekt door vogels die fluiten. We genieten van het Franse campingleven: stokbrood halen, koffie zetten, een eitje koken en met elkaar ontbijten in de buitenlucht. Overdag trekken we erop uit en ‘s avonds is het heerlijk om af te koelen in het zwembad.

In de regio Lorraine kun je eindeloos wandelen en steeds weer nieuwe uitzichten ontdekken. We zullen er regelmatig te voet op uit trekken om de natuur te bewonderen, of een oud kasteeltje te bezoeken. Hoewel het er heel vredig uitziet, hebben hier vroeger vele oorlogen gewoed. Hier en daar vind je monumenten die daaraan herinneren.

We brengen zeker een bezoek aan de stad Nancy. Het Place Stanislas is misschien wel het mooiste plein ter wereld. Als je de gouden hekken en statige gebouwen om het plein ziet, snap je meteen waarom. We kunnen rondslenteren in de winkelstraatjes, of tot rust komen in het park. De terrasjes nodigen ons uit om de wereldberoemde quiche Lorraine te proeven.

INCLUSIEF
Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse Verblijf op een camping
Overnachting in een 2-persoonstent Maaltijden
Begeleidingskosten € 264,-
EXCLUSIEF Boekingskosten € 23,-
Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
Toeslag 1-persoonstent €64,-
Excursies € 80,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Aantal dagen8
LandFrankrijk
Reisnummer86.26

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

20 jaar en ouder zijn

Een wandeling van 1 uur kunnen maken

ADL-zelfstandig zijn

Geen verpleegkundige hulp nodig hebben

Houden van kamperen en het buiten leven