40 jaar en ouder
Leeftijd
4 t/m 11 aug
Reisdatum
3
Begeleiding

Aan het einde van een slingerend bergweggetje midden in een groen dal ligt het dorpje Cantignergues. Een naam die bijna niet is uit te spreken, daarom noemen wij het ook wel kanti nergens. Hier vind je rust in de natuur, gezelligheid op het dorpsterras en uitdagende activiteiten.  

Wij nemen onze intrek in oude Franse huizen en slapen op één of tweepersoonskamers. Het echte dorpsleven proeven we op het dorpsterras, de ontmoetingsplaats voor alle gasten die hier verblijven. Zeker één keer per week verzamelen zij zich rondom de grote barbecue. Op andere momenten ontmoet je elkaar bij het zwembad.

De bekende badplaats Narbonne Plage is maar een uurtje rijden. Hier vinden we zon, zee en strand in overvloed. We gaan ook zeker een kijkje nemen in de vestingstad Carcasonne. Als ridders een gevecht nabootsen of jonkvrouwen in klederdracht staan te luisteren naar volksmuziek, komt de geschiedenis echt tot leven.

Vanaf een bergtop net buiten het dorp heb je een prachtig uitzicht. Bij helder weer kun je soms zelfs de (besneeuwde) toppen van de Pyreneeën zien. Wandelen naar deze top is letterlijk en figuurlijk adembenemend!

Houd jij wel van wat adrenaline, sluit je dan aan in de rij voor het tokkelen! Veilig gezekerd aan de staalkabel trek jij je benen op en zweef je met grote vaart naar het iets lager gelegen eindpunt. Hier word je opgewacht door onze outdoor instructeur. Een onvergetelijke ervaring!

 

INCLUSIEF
Vliegticket Vervoer ter plaatse
Verblijf in het vakantiehuis Overnachting in 2-persoonskamers
Maaltijden Bedlinnen
EXCLUSIEF Boekingskosten € 23,-
Vervoer van huis naar de luchthaven v.v.
Toeslag 1-persoonskamer € ,-
Excursies € 90,-
Reis- en/of annuleringsverzekering
Buitensportverzekering

Extra informatie

Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Aantal dagen8
LandFrankrijk
Reisnummer86.20

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Zonder hulp(middel) een wandeling van 1 uur kunnen maken

Evt. toezicht bij de ADL nodig hebben

Geen verpleegkundige hulp nodig hebben

Veel willen zien en ondernemen

Lange dagen kunnen reizen, bijv, met het vliegtuig

Begeleiding: 1 reisbegeleider voor 3 deelnemers