vanaf 40
Leeftijd
28 juni t/m 5 juli
Reisdatum
46.06
Reisnummer

Deze vakantie verblijven we in een groot huis op een vakantiepark. We zijn daar van alle gemakken voorzien, waaronder een mooi binnen- en buitenzwembad. Ook kunnen we lekker wandelen of fietsen over de prachtige Veluwe, misschien zien we wel een edelhert of wild zwijn! Een bezoekje aan het zandsculpturenfestijn is een optie of juist een stad bezoeken als Amersfoort of Harderwijk. Maar in ons vakantiehuis is ook alle rust en ruimte voor een spelletje picto-bingo.

We verblijven in een statig vakantiehuis, met de meeste slaapkamers op de begane grond. Er is een gezellige ruime huiskamer en via de openslaande deuren kom je op het terras en in de tuin. Kijk eens goed om je heen, misschien zie je wel een eekhoorntje!

Deze ontspannen vakantie genieten van de rust en ruimte hier in de groene omgeving bij Voorthuizen. Vlakbij ligt de Veluwe, één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Het is heerlijk om door de bossen te struinen. We kunnen er volop wandelen of genieten van een ritje met huifkar. Een bezoekje aan een stad behoort ook tot de mogelijkheden, laten we daar op zoek gaan naar een mooi souvenir. We eindigen de middag op een terras met lekker ijsje!

Niet elke dag gaan we een uitstap maken, we kunnen ook genieten van de faciliteiten op het vakantiepark. Wat dacht je van het zwembad of een potje bowlen? ‘s Avonds doen we nog een spelletje en praten we na over de belevenissen van de dag. Dit wordt een heerlijk relaxte vakantie!

Accommodatie:

Recreatielandgoed de IJsvogel

inclusief: Verblijf in de accommodatie
Bad- en bedlinnen
Vervoer ter plaatse
Maaltijden
Begeleidingskosten €384,-
exclusief: Reserveringskosten €30,-
Vervoer van huis naar de accommodatie v.v.
Toeslag 1-persoonskamer €249,- (niet meer beschikbaar)
Excursies €80,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Handjes3
RelaxedEen afwisseling tussen excursies en ontspannen
Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Aantal dagen8
LandNederland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Toezicht of lichte ondersteuning nodig hebben bij zelfzorg
Een afwisseling willen hebben tussen excursies en ontspannen, waarbij je maximaal 1 uur kan wandelen zonder hulpmiddelen (met pauzes)

Gelderland Deelnemers in trein
Algemeen Deelnemers groepsfoto
Gelderland Deelnemer met paard
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Algemeen Deelnemers op tour
Gelders Genieten foto 1
Gelders Genieten foto 2
Gelders Genieten foto 3
Gelders Genieten foto 4