50 jaar en ouder
Leeftijd
2 t/m 9 aug
Reisdatum
96.21
Reisnummer

DE ACHTERHOEK IS ÉÉN VAN DE MOOISTE STREKEN VAN NEDERLAND. OMGEVEN DOOR DE NATUUR, OUDE KASTELEN EN WIJNBOERDERIJEN GENIET JE HIER VAN ECHTE STILTE. ‘S MORGENS WORD JE WAKKER GEMAAKT DOOR DE VOGELS. GA MEE EN ONTDEK DE RUST AAN DE RAND VAN ONS LAND.

Vlakbij de Duitse grens ligt een sfeervolle boerderij. Deze vakantiewoning is deels een verbouwd voorhuis, het achterste deel is helemaal nieuw aangebouwd. Hier vinden we alles wat we deze vakantie nodig hebben. Bij mooi weer genieten we van een BBQ in de tuin. Wordt het ‘s avonds kouder, dan genieten we van ons overdekte terras.

Deze omgeving nodigt je uit om naar buiten te gaan. Trek je wandelschoenen maar aan, dan gaan we onze grenzen verkennen. We verblijven zo dichtbij Duitsland dat we zomaar de grens kunnen oversteken. Ook als we stapvoets worden voortgetrokken door paard en wagen over prachtige boslaantjes. Als we erop uittrekken, zie je regelmatig een mooi groot huis of zelfs een kasteel. Op de velden bloeien de dahlia’s in allerlei kleuren. Met een beetje geluk zijn wij de toeschouwers van een prachtig bloemencorso, met deze bloem in de hoofdrol.

Bij het riviertje de Berkel kun je aan boord stappen van de Berkelzomp: een replica van een oude houten handelsboot. Ga mee ‘genieten aan de grens’ en ontdek dat hier meer te beleven is dan de stilte.

INCLUSIEF
Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse Verblijf in het vakantiehuis
Overnachting in 2-persoonskamers Bedlinnen
Maaltijden Begeleidingskosten €360,-
EXCLUSIEF  Boekingskosten € 23,-
 Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
 Excursies € 70,-
 Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Handjes4
Aantal dagen8
LandNederland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

 Een korte wandeling kunnen maken
 Evt. buitenshuis gebruik maken van een rollator of wandelstok
 Evt. toezicht of ondersteuning bij de ADLverzorging nodig hebben
 Evt. basis verpleegkundige zorg nodig hebben
 Excursies willen maken afgewisseld met een dag(deel) rust.