40 jaar en ouder
Leeftijd
17 t/m 24 aug
Reisdatum
4
Begeleiding

De Achterhoek is één van de mooiste streken van Nederland. Omgeven door de natuur, oude kastelen en wijnboerderijen kom je helemaal tot rust. Toch zijn er ongekend veel mogelijkheden voor activiteiten in de omgeving. Ga mee en ontdek het geluk aan de rand van ons land.

Vlakbij de Duitse grens ligt een sfeervolle boerderij waar wij deze vakantie verblijven. De moderne inrichting is van alle gemakken voorzien. Bij mooi weer kunnen we een potje voetballen in de tuin of lekker ontspannen in de zon.

De omgeving nodigt je uit voor een mooie wandeling in de natuur. Onderweg zien we bossen, kastelen en wijngaarden. Het lijkt af en toe wel buitenlands. En dat is niet eens zo gek, want zo dicht bij de grens kunnen we zomaar even Duitsland binnenwandelen.
Op de velden bloeien de dahlia’s in allerlei kleuren. Met een beetje geluk kunnen wij toeschouwer zijn van een prachtig bloemencorso waar deze bloem de hoofdrol speelt.

Een huifkartocht is een leuk alternatief voor het wandelen of onze eigen bus. Stapvoets trekken de sterke paarden ons over prachtige boslaantjes. Op het riviertje de Berkel kun je aan boord stappen van de Berkelzomp: een replica van een oude houten handelsboot die hier vroeger voer. Sporen van het verleden zijn ook terug te vinden bij de oude kastelen die we hier regelmatig tegenkomen.

INCLUSIEF
Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse Verblijf in het vakantiehuis
Overnachting in 2-persoonskamers Bedlinnen
Handdoeken Maaltijden
Begeleidingskosten € 348,-
EXCLUSIEF Boekingskosten € 23,-
Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
Excursies € 80,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Begeleiders4
Aantal dagen8
LandNederland
Reisnummer86.27

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Een korte wandeling (max. 1 uur) kunnen maken
Evt. tijdens uitstapjes gebruik maken van een rollator of wandelstok
Evt. toezicht of ondersteuning bij de ADL-verzorging nodig hebben
Evt. basis verpleegkundige zorg nodig hebben
Excursies willen maken afgewisseld met een dag(deel) rust