20-45 jaar
Leeftijd
9 t/m 16 aug
Reisdatum
96.27
Reisnummer

DE ACHTERHOEK IS ÉÉN VAN DE MOOISTE STREKEN VAN NEDERLAND. OMGEVEN DOOR DE NATUUR, OUDE KASTELEN EN WIJNBOERDERIJEN GENIET JE HIER VAN ECHTE STILTE. ‘S MORGENS WORD JE WAKKER GEMAAKT DOOR DE VOGELS. GA MEE EN ONTDEK DE RUST AAN DE RAND VAN ONS LAND.

Onze vakantiewoning is een sfeervolle boerderij, dicht bij de Duitse grens. Deze vakantiewoning is deels een verbouwd voorhuis, het achterste deel is helemaal nieuw aangebouwd. Hier vinden we alles wat we deze vakantie nodig hebben. Bij mooi weer kunnen we een potje voetballen in de tuin, wordt het ‘s avonds kouder dan genieten we van ons overdekte terras.

Deze omgeving nodigt je uit naar buiten. Als we allemaal meetrappen op de groepsfiets en er één persoon blijft sturen, gaan we vast de goede kant op. Een huifkartocht is een leuk alternatief voor deze fiets. Stapvoets worden we voortgetrokken over prachtige boslaantjes.

We verblijven zo dicht bij de grens dat we zomaar even Duitsland binnen kunnen gaan. Als we erop uittrekken, zie je regelmatig een mooi groot huis of zelfs een kasteel. Je kunt dus zomaar een baron of jonkheer tegenkomen. Op de velden bloeien de dahlia’s in allerlei kleuren. Met een beetje geluk zijn wij de toeschouwers van een prachtig bloemencorso, met deze bloem in de hoofdrol.

Bij het riviertje de Berkel kun je aan boord stappen van de Berkelzomp: een replica van een oude houten handelsboot. Ga mee ‘genieten aan de grens’ en ontdek dat hier meer te beleven is dan de stilte.

INCLUSIEF
Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse Verblijf in het vakantiehuis
Overnachting in 2-persoonskamers Bedlinnen
Maaltijden Begeleidingskosten €360,-
EXCLUSIEF  Boekingskosten € 23,-
 Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
 Excursies € 70,-
 Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Handjes4
Aantal dagen8
LandNederland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

 Een korte wandeling kunnen maken
 Behoefte hebben aan en duidelijk dagprogramma
 Iedere dag een activiteit willen ondernemen
 Evt. toezicht of ondersteuning bij de ADL-verzorging nodig hebben
 Evt. basis verpleegkundige zorg nodig hebben