20 tot 40 jaar
Leeftijd
17 t/m 24 jul
Reisdatum
06.14
Reisnummer

De Achterhoek is één van de mooiste streken van Nederland. Omgeven door de natuur, oude kastelen en wijnboerderijen geniet je hier van de rust van het platteland. ‘s Morgens word je wakker gemaakt door de vogels. Na het ontbijt trek je eropuit. Ga mee en ontdek deze rust aan de rand van ons land.

Onze vakantiewoning is een sfeervolle boeren hofstede. Via een poort kom je bij onze voordeur en stap je de huiskamer binnen. Schuif maar aan bij de lange eettafel, want in de open keuken worden heerlijke maaltijden klaargemaakt. Er zijn zowel beneden als op de verdiepingen verschillende slaapkamers. Bij mooi weer kunnen we een potje voetballen in de tuin, wordt het ‘s avonds kouder dan genieten we van ons overdekte terras.

Deze omgeving nodigt je uit naar buiten. Als we eropuit trekken, zie je regelmatig een mooi groot huis of zelfs een kasteel. Je kunt dus zomaar een baron of jonkheer tegenkomen. Vanaf het water van rivier de Berkel bekijk je de landgoederen weer op een heel andere manier. Stap dus maar aan boord van de oude handelsboot ‘de Berkelzomp’, en laat je varen.

In één van de vele oude boerderijen is van alles te beleven van vroeger en nu. Er is een museum en je kunt er een spelletje Ganzenbord, Memorie of Mens-erger-je-niet spelen. Kom genieten in de Achterhoek en ontdek dat hier meer te beleven is dan stilte.

Bij de prijs inbegrepen:  Vervoer ter plaatse
 Verblijf in het vakantiehuis
 Overnachting in 2-persoonskamers
 Bedlinnen
 Maaltijden
 Begeleidingskosten €288
Niet bij de prijs inbegrepen:  Boekingskosten €23,-
 Vervoer van huis naar vakantiehuis v.v.
 Excursiekosten €80,-
 Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 begeleider op 3 deelnemers
Handjes3
Aantal dagen8
LandNederland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

 Toezicht en ondersteuning bij de zelfzorg nodig hebben
 Hulp nodig hebben bij het aanreiken/ toedienen van medicijnen
 Een korte wandeling kunnen maken (1/2 uur)