50 jaar en ouder
Leeftijd
3 t/m 10 aug
Reisdatum
4
Begeleiding

Maak je klaar voor een heerlijke vakantie in het hart van ons land. In de bossen rondom Leusden kom je helemaal tot rust, maar is er ook genoeg te beleven. Ontdek de schoonheid van de natuur, de boeiende geschiedenis en de gezellige activiteiten van de omgeving.

We verblijven in een modern en licht vakantiehuis, omgeven door het groen. Vanuit elk raam kijk je uit over bossen en weilanden. Er zijn slaapkamers beschikbaar op de begane grond en op de eerste verdieping. In de ruime tuin zijn diverse zitjes om te genieten van de zon en de schaduw.

Vlakbij het vakantiehuis ligt de Grebbelinie. Langs het water van het valleikanaal vind je oude bunkers uit de oorlog, met muren van wel twee meter dik! In de museumbunker kom je meer te weten over de spannende oorlogsgeschiedenis.

Tijdens een wandeling kom je langs één van de vele beekjes van de Gelderse Vallei. Maar er is nog veel meer te beleven. Neem eens een kijkje in de sfeervolle binnenstad van Amersfoort. Of proef het plattelandsleven op één van de boerderijen in de buurt. Je vindt daar heerlijke zelfgemaakte producten zoals kaas of boerenijs. ’s Avonds genieten we met elkaar van een spelletje of een film in de gezellige woonkamer van het vakantiehuis.

INCLUSIEF
Vervoer ter plaatse Verblijf in het vakantiehuis
Overnachting in 2-persoonskamers Maaltijden
Begeleidingskosten € 420,-
EXCLUSIEF Boekingskosten € 23,-
Vervoer naar het vakantiehuis v.v.
Toeslag 1-persoonskamer € , –
Bedlinnen € 8,-
Handdoeken € 4,-
Excursies € 70,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Begeleiders1 reisbegeleider voor 2 of 3 deelnemers
Aantal dagen8
LandNederland
Reisnummer86.18

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Een korte wandeling kunnen maken

Evt. buitenshuis gebruik maken van een rolstoel of rollator

Bij de ADL-verzorging hulp nodig hebben

Evt. verpleegkundige hulp nodig hebben

Excursies willen maken afgewisseld met een dag(deel) rust.