vanaf 40
Leeftijd
22 t/m 29 juli
Reisdatum
26.24
Reisnummer

Maak jij je klaar voor een heerlijke vakantie in het hart van ons mooie land? In de bossen rondom Leusden kom je helemaal tot rust. Maar er is ook genoeg te beleven! Ontdek de schoonheid van de natuur, de boeiende geschiedenis en de gezellige activiteiten in deze landelijke omgeving.

We verblijven in een modern en licht vakantiehuis, omgeven door het groen. Vanuit elk raam kijk je uit over bossen en weilanden. Er zijn slaapkamers beschikbaar op de begane grond en op de eerste verdieping. In de ruime tuin zijn diverse zitjes om te genieten van de zon en de schaduw.

Vlakbij het vakantiehuis ligt de Grebbelinie. Langs het water van het Valleikanaal vind je oude bunkers uit de oorlog, met muren van wel twee meter dik! In de museumbunker kom je meer te weten over de spannende oorlogsgeschiedenis.

Tijdens een wandeling kom je langs één van de vele beekjes van de Gelderse Vallei. Maar er is nog veel meer te beleven. Neem eens een kijkje in de sfeervolle binnenstad van Amersfoort. Of proef het plattelandsleven op één van de boerderijen in de buurt. Je vindt daar heerlijke zelfgemaakte producten zoals kaas of boerenijs. ’s Avonds genieten we met elkaar van een spelletje of een film in de gezellige woonkamer van het vakantiehuis.

Bij de prijs inbegrepen: Vervoer ter plaatse
Verblijf in het vakantiehuis
Overnachting in 2-persoonskamers
Bedlinnen
Maaltijden
Begeleidingskosten €294,-
Niet bij de prijs inbegrepen: Reserveringskosten €28,-
Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
Toeslag 1-persoonskamer €199,-
Excursies €90,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 2 of 3 deelnemers
Handjes4
Aantal dagen8
LandNederland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Toezicht en ondersteuning bij de zelfzorg nodig hebben
Hulp nodig hebben bij het aanreiken/toedienen van medicijnen
Een korte wandeling kunnen maken (1/2 uur)

Adios Reizen voor mensen met een beperking 39