40 jaar en ouder
Leeftijd
16 t/m 23 aug
Reisdatum
96.29
Reisnummer

HET IS EEN GROTE HIT OP TELEVISIE: AMATEURBAKKERS DIE DE HEERLIJKSTE TAARTEN EN SOEZEN UIT DE OVENS TOVEREN. ALS JIJ NU DENKT; DAT WIL IK OOK! KOM DAN DEZE ZOMER NAAR ‘HEEL OMMEN BAKT’. WIE WORDT DE BESTE VAKANTIEBAKKER VAN ADIOS REIZEN?

We verblijven in een groot en sfeervol vakantiehuis in de buurt van Ommen. Het huis heeft twee woonkamers en heel veel slaapkamers. In de open keuken is alles beschikbaar om heerlijke appeltaartjes, pizza’s of broodjes te bakken. Wij verblijven hier met twee groepen tegelijk. Dat biedt mogelijkheden voor een echte bakwedstrijd.

Over taarten, pizza’s en het bakken van brood is nog veel te leren. We bezoeken een molen waar het koren fijn gemalen wordt tot meel. En we verzamelen alle ingrediënten voor ons lekkerste recept; “Iedereen klaar? Bakken maar!”

Voor de fijne kneepjes van het vak kunnen we op bezoek bij ‘De Echte Bakker’. In het Nederlands Bakkerijmuseum krijgen we de geschiedenis te zien over, jawel, het bakken van brood en koek.

We gaan zelf aan de slag en bakken een echte gevulde koek. Dat smaakt naar meer! Daarnaast is er tijd om een souvenirtje te kopen of een mooie groepsfoto te maken. Dan kun je thuis nagenieten van alle bak-avonturen.

INCLUSIEF
Vervoer vanaf opstapplaats + ter plaatse Verblijf in het vakantiehuis
Overnachting in 2-persoonskamers Bedlinnen
Maaltijden Begeleidingskosten €360,-
EXCLUSIEF  Boekingskosten € 23,-
 Vervoer naar het vakantiehuis v.v.
 Toeslag benedenkamer € 79,-
 Handdoeken € 4,-
 Excursies € 70,-
 Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Handjes4
Aantal dagen8
LandNederland
Rolstoelen2

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Met ondersteuning kunnen koken en bakken
Evt. buitenshuis gebruik maken van een rollator of rolstoel
Evt. toezicht of ondersteuning bij de ADL-verzorging nodig hebben
Evt. basis verpleegkundige zorg nodig hebben