vanaf 40
Leeftijd
9 t/m 13 okt
Reisdatum
36.44
Reisnummer

Terwijl de dagen korter worden en de avonden donkerder zijn, genieten wij vanaf onze veranda van een heldere sterrenhemel. We verblijven in een vakantiehuis aan de rand van het bos. De perfecte plek voor een heerlijke herfstvakantie vol mooie wandelingen, warme chocolademelk en misschien wel een kampvuur buiten op de stookplaats. Waai jij met ons mee naar deze prachtige vakantiebestemming?

We verblijven tijdens deze midweek op een vakantieboerderij in de omgeving van Holten. Deze accommodatie is van alle gemakken voorzien. Er zijn genoeg slaapkamers en badkamers voor iedereen. De grote keuken en woonkamer beneden zijn ruim en gezellig, hier is er alle tijd om samen een spelletje te doen. Koken doen we samen: Hollandse pot of misschien heb jij wel een lekker ander gerecht in gedachten? Samen maken we er iets lekkers van.

Buiten is ook genoeg te beleven: we bezoeken een boerderij of maken een heerlijke wandeling. En vind je het leuk om te gaan shoppen? Dan vereren we Deventer of Zutphen met een bezoekje. Samen dwalen we door de oude straten en kopen we leuke souvenirs. Een bezoek aan een leuke lunchroom voor een lekker stuk gebak slaan we zeker niet over. Kies jij voor deze heerlijke herfstreis in Nederland?

Badlinnen

Bij de prijs inbegrepen: Vervoer ter plaatse
Verblijf in vakantiehuis
Bedlinnen
Maaltijden
Begeleidingskosten €360,-
Niet bij de prijs inbegrepen: Reserveringskosten €28,-
Vervoer van huis naar de accommodatie v.v.
Excursies €60,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Handjes3
Aantal dagen5
LandNederland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Toezicht en ondersteuning bij de zelfzorg nodig hebben
Hulp nodig hebben bij het aanreiken/ toedienen van medicijnen
Een korte wandeling kunnen maken (1/2 uur)

Gehandicapten reizen 2023 Herfst 2
Gehandicapten reizen 2023 Herfst 4
Gehandicapten reizen 2023 Herfst
Gehandicapten reizen 2023 Herfst 3