vanaf 18
Leeftijd
7 t/m 11 oktober
Reisdatum
46.50
Reisnummer

Verscholen in het bos, midden in natuurgebied De Woldberg, vind je onze luxe vakantiewoning. Om het huis ligt een prachtige tuin, met vijver. Het kan zelfs gebeuren dat er een ree de tuin in komt lopen. In de directe omgeving vind je heidevelden, weilanden, unieke boerderijen en zelfs een kasteel. Natuurlijk gaan we op stap om de omgeving te verkennen. Ga je mee erop uit?

Ons luxe vakantiehuis ligt midden in het bos. Alles is op de begane grond: een zeer ruime woonkamer met eetgedeelte en een grote serre met uitzicht op de tuin en het bos. Ook de slaapkamers zijn op de begane grond. In de tuin staat een Finse Kota, een houten huisje waar je heerlijk kunt zitten en kan barbecueën op de grill of marshmallows roosteren, lekker! Wie een spelletje wil spelen kan zich uitleven met bijvoorbeeld tafelvoetbal of tafeltennis. 

In de omgeving valt genoeg te beleven. Het stadje Steenwijk en de dorpen Frederiksoord en Giethoorn liggen vlak in de buurt. Hier kun je je hart ophalen aan alle winkeltjes met Hollandse souvenirs. En een bezoek aan een restaurant voor een lekker stuk gebak of warme chocomelk slaan we zeker niet over! Juist in de herfst is de natuur hier erg mooi, met de blaadjes die goud kleuren. Ook natuurgebied De Weerribben ligt in de buurt. Dit is het grootste moerasgebied van Noordwest-Europa. Na een dagje weg komen we weer heerlijk tot rust bij ons vakantiehuis. Tijd voor een spelletje of gewoon lekker even luieren. Ga je mee op deze heerlijke herfstreis in Nederland?

inclusief: Verblijf in de accommodatie
Bad- en bedlinnen
Vervoer ter plaatse
Maaltijden
Begeleidingskosten €390,-
exclusief: Reserveringskosten €30,-
Vervoer van huis naar de accommodatie
Toeslag 1-persoonskamer €169.- (optioneel)
Excursies €80,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Handjes3
ActiefIedere dag een excursie
Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Aantal dagen5
LandNederland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Toezicht of lichte ondersteuning nodig hebben bij zelfzorg
Dagelijks een excursie willen maken, waarbij je 2 uur kan wandelen zonder hulpmiddelen (met pauzes)

Algemeen Dierentuin Groepsfoto
shutterstock 2017164902
Stockfoto Dierenpark
rams woerthe 855382 1280
Gehandicapten reizen 2023 Herfst 2