20+
Leeftijd
12 t/m 16 okt
Reisdatum
06.44
Reisnummer

REIS GAAT DOOR, DATA GEWIJZIGD NAAR MIDWEEK IN OKTOBER, MET EEN AANGEPAST EXCURSIEPROGRAMMA.

Kom jij lekker uitwaaien op een prachtig landgoed in Brabant? Er een paar dagen tussenuit om te genieten van de vele herfstkleuren, een heerlijke maaltijd in een tot groot vakantiehuis verbouwde boeren schuur. 

Onze uitvalsbasis is een prachtige woonboerderij in Brabant. In het huis bevindt zich een sfeervolle woonkamer met open haard en een grote eetkamer. Direct onder het rieten dak zijn vier knusse slaapkamers ingericht. De andere twee slaapkamers zijn op de begane grond. In de prachtige keuken kunnen we onze maaltijden klaarmaken. Je snapt het al: dit wordt een heerlijke herfst midweek!

In de omgeving vind je bossen, beken, weilanden, boomgaarden en landerijen. Vanaf het landgoed zijn er verschillende wandelroutes uitgezet. Zo kunnen we een mooie herfstwandeling maken door het bos. Thuis kunnen we gezellig spelletjes doen en gaan we genieten van een koffie met appelgebak bij de open haard, als het buiten koud en guur is.

We verblijven vlakbij luchthaven Volkel van de luchtmacht.  Zij zijn er om de vrede te beschermen, wij vieren dit jaar 75 jaar vrede in ons land.  Kijk maar eens omhoog: misschien zie je wel een F-16 voorbij scheren. We kunnen ook een bezoek brengen aan een groot museum waar alles draait om Land – en Luchtmacht.
Aan de overkant van de weg is een veehouderij waar we van harte welkom zijn om te zien hoe de koeien worden gemolken. Meer dieren kunnen we bekijken als we veen bezoek kunnen brengen aan een klein dierenpark in de buurt.

Rondom het landgoed vind je de dorpen Beers, Mill, Cuijk en het stadje Grave. Cuijk is een hele oude plaats; het is één van de eerste nederzettingen van de Romeinen in Nederland.

We zullen misschien nog rekening moeten houden met verschillende maatregelen, daar passen wij ons excursieprogramma op aan.

Bij de prijs inbegrepen: Vervoer ter plaatse
 Verblijf in het vakantiehuis
 Overnachting in 2- en 3-persoonskamers
 Bedlinnen
 Maaltijden
Begeleidingskosten €315,-
Niet bij de prijs inbegrepen: Boekingskosten €23,-
 Vervoer van huis naar het vakantiehuis v.v.
Excursies €50,-
 Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 2 of 3 deelnemers
Handjes4
Aantal dagen5
LandNederland
Rolstoelen2

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

 Hulp en overname bij de zelfzorg nodig hebben
 Basis verpleegkundige zorg nodig hebben
 Gebruik maken van een rollator of rolstoel
 Behoefte hebben aan een duidelijk dagprogramma

Op vakantie naar Twente voor mensen met een handicap
Op vakantie met het thema land en luchtmacht voor mensen met een handicap. Adios Reizen is een reisorganisatie voor mensen met een handicap die niet zelfstandig op vakantie kunnen.
Op vakantie in Belgie voor mensen met een handicap. Adios Reizen is een reisorganisatie voor mensen met een handicap die niet zelfstandig op vakantie kunnen.
Op vakantie in Nederland Brabant voor mensen met een handicap
Op vakantie in Nederland voor mensen met een handicap. Adios Reizen is een reisorganisatie voor mensen met een handicap die niet zelfstandig op vakantie kunnen.
Vakanties voor mensen met een handicap
Op vakantie in Belgie voor mensen met een handicap. Adios Reizen is een reisorganisatie voor mensen met een handicap die niet zelfstandig op vakantie kunnen.