40 jaar en ouder
Leeftijd
13 t/m 20 juli
Reisdatum
3
Begeleiding

Met het vliegtuig vliegen wij naar Dublin. Wanneer de landing wordt ingezet, doemt er een indrukwekkend landschap op. Er verschijnen ruige rotsen en een verlaten kasteel, de heuvels zijn bekleed met een prachtig groen grastapijt. Tussen de heuvels ligt een klein dorpje. Ieder dorpje heeft hier zijn eigen gezellige pub. Fáilte go hÉireann! Welkom in Ierland!

We verblijven in de buurt van Killarney, in een mooi vakantiehuis. De woonkamer is gezellig ingericht met stoelen en banken om in weg te zakken. In de keuken kunnen we heerlijke maaltijden bereiden. Daarna schuiven we zo aan tafel. Het huis heeft tien slaapkamers, die zich zowel op de begane grond als de eerste verdieping bevinden.

In de ochtend hangt er nevel rondom de heuvels. Dit geeft het Ierse landschap een geheimzinnige uitstraling. Bij de kasteelruïne van Killarney is het net alsof je een reis terug in de tijd maakt. Luister hier naar de oude volksverhalen en waan je een echte ridder of jonkvrouw.

Vlak bij ons vakantiehuis loopt de Kerry Way, een beroemde wandelroute. De paden voeren je door eenzame valleien en langs heldere meertjes. Aangekomen bij de ruige kust, beuken de golven met kracht tegen de rotsen. Spannend! Wanneer we door een van de kleurrijke dorpjes kuieren, mag een bezoek aan de pub niet ontbreken. Het is de ‘huiskamer’ van het dorp. Misschien wordt er zelfs volksmuziek gespeeld. Heerlijk eten, vrolijke geluiden en goed gezelschap: dit wordt een vakantie om van te genieten!

 

INCLUSIEF
Vliegticket Overnachting in 2-persoonskamers
Vervoer ter plaatse Bedlinnen en handdoeken
Verblijf in het vakantiehuis   Maaltijden
Begeleidingskosten € 480,-
EXCLUSIEF
Boekingskosten € 23,-
Vervoer van huis naar de luchthaven v.v.
Toeslag 1-persoonskamer € 69,-
Excursies € 90,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Aantal dagen8
LandIerland
Reisnummer86.06
Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Zonder hulpmiddel een wandeling van 1 uur kunnen maken

Evt. toezicht bij de ADL nodig hebben

Geen verpleegkundige hulp nodig hebben

Een actief reisprogramma willen

Lange dagen kunnen reizen