20-45 jaar
Leeftijd
26 jul t/m 2 aug
Reisdatum
96.17
Reisnummer

IN DE BOSSEN RONDOM LEUSDEN IS DEZE WEEK VAN ALLES TE BELEVEN WAT MET DE BRANDWEER OF POLITIE TE MAKEN HEEFT. IS ER EEN BOEF ONTSNAPT DIE ZICH VERSTOPT HEEFT? DAN RUKT DE ADIOSPOLITIE UIT OM DE DADER TE PAKKEN. EN WANNEER ER ROOK OPSTIJGT VANUIT DE BUNKER, ZIJN WE DIE SITUATIE SNEL ‘BRANDMEESTER’. TIJDENS DEZE THEMAWEEK BEN JIJ VOOR EVEN EEN AGENT OF BRANDWEERMAN.

We verblijven in een modern en licht vakantiehuis. Vanuit elk raam kijk je uit over bossen en weilanden. Er zijn slaapkamers beschikbaar op de begane grond en op de eerste verdieping. In de ruime tuin zijn diverse zitjes om te genieten van de zon en de schaduw. Deze week is dit huis onze kazerne en het politiebureau tegelijk.

Dus, zet de helm op en trek het uniform aan om helemaal op te gaan in het thema van deze week. We nodigen ook een echte politieagent of brandweerman uit en mogen misschien zelfs helpen met het blussen van een vuurtje. Wanneer we een bezoek brengen aan een politiebureau of de brandweerkazerne kun jij alle vragen stellen die je hebt. “Wat gebeurt er eigenlijk als je 112 belt?” Of “Waar haalt een brandweerman in één keer zoveel water vandaan?” Zorg dat jij met de antwoorden weer naar huis gaat.

Wil jij alles weten over het werk van deze hulpverleners, dan zit je bij deze vakantie helemaal goed!

INCLUSIEF
Vervoer ter plaatse Verblijf in een vakantiehuis
Overnachting in 2-persoonskamers Bedlinnen
Maaltijden Begeleidingskosten €420,-
EXCLUSIEF  Boekingskosten € 23,-
 Vervoer naar het vakantiehuis v.v.
 Toeslag 1-persoonskamer € 94,-
 Excursies € 70,-
 Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Handjes3
Aantal dagen8
LandNederland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

 Een korte wandeling kunnen maken
 Evt. buitenshuis gebruik maken van een rolstoel of rollator
 Bij de ADL-verzorging hulp nodig hebben
 Evt. basis verpleegkundige zorg nodig hebben